ВІДКРИТО НОВУ ВИСТАВКУ

ВІДКРИТО НОВУ ВИСТАВКУ

\"ВІДКРИТО26 листопада, у музеї родини Косачів, за сприянням житомирського обласного відділення Українського фонду культури, житомирської обласної організації Національної спілки художників України, житомирської обласної організації «Руська співдружність» відкрито персональну виставку житомирського художника Юрія Бірюкова «Лесин край» (живопис графіка).
Юрій Іванович Бірюков за освітою художник-графік, оформлювач та ілюстратор книжок, закінчив Львівський поліграфічний інститут ім.Івана Федорова, по закінченню працював художником-оформлювачем на Житомирському художньо-виробничому комбінаті. Працюючи на цій посаді, Юрій Іванович виконує замовлення видавництв на виготовлення ескіз-оригіналів для художнього оформлення книжок, брошур, проспектів, запрошень, грамот тощо. Брав участь у міжнародних та республіканських виставках з графічними роботами і політичними плакатами.
\"ВІДКРИТОЖивописом захоплюється багато років. Вперше презентував власні роботи на обласній виставці у 2006 р. У 2008 р. відбулась персональна виставка «Мальовниче Полісся».
Запрошуємо новоград-волинців відвідати виставку «Лесин край», на якій автор представив більше 40 власних робіт, та познайомитися з творчістю Ю.І.Бірюкова. Виставка працює з 26 листопада по 25 грудня, з 9.00 до 18.00.