ТЕНІСИСТИ ПОКРАЩУЮТЬ СВІЙ РЕЙТИНГОВИЙ РІВЕНЬ

Набирає обертів спортивний сезон у прихильників настільного тенісу. Завдяки вдалим виступам у минулому році, вихованці міської ДЮСШ все частіше запрошуються до участі в турнірах високого рівня.
Так, у місті Луцьку відбувся турнір за участю провідних тенісистів західного регіону України та білоруських спортсменів.
У віковій групі 1993-95 р.н. наше місто представляли десятикласники ЗОШ №10 Артем Гороницький та Сергій Струс. Всього було тут заявлено 36 спортсменів. Сергій, на жаль, до фіналу не потрапив — не вистачило однієї перемоги, а Артем досить впевнено розібрався зі своїми супротивниками, програвши лише у фіналі з рахунком 1:3 представнику Івано-Франківська, посівши другу сходинку п’єдесталу. У нагороду — медаль та грошова премія. У молодшій віковій групі було заявлено 34 спортсмени. Продемонструвавши атакуючу технічну манеру гри, наймолодший учасник турніру — семикласник міської гімназії Микола Корнієнко — фінішував п’ятим, покращивши свої рейтингові показники.
Відігрався наш юний земляк вже на досить представницькому турнірі у столиці України, де, крім вихованців київського тенісу, знову таки змагалися юні білоруси. Здобувши дванадцять перемог у дванадцяти зустрічах, гімназист отримав пам’ятний кубок та золоту медаль. Цей здобуток допоміг спортсмену ще вище піднести свій рейтинговий рівень. Хороша психологічна і технічна підготовка допомогла М.Корнієнку бути заявленим у складі одного з київських тенісних клубів на всеукраїнських дитячих лігових турах.
А чоловіча доросла збірна Новограда-Волинського у найближчі вихідні дебютуватиме у клубному чемпіонаті центрального регіону України, що пройде у Києві, де, крім наших земляків, виступатиме понад сорока команд. Команда під назвою «Юнік-Фарма» створена за ініціативи голови федерації настільного тенісу міста Михайла Махінова. Про підсумки змагань буде повідомлено.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ