ПОЗДРАВЛЕНИЯ 38/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 38/2008











































Шановні лісівники України!


Ліси є однією з найголовніших цінностей нашої країни. Це жива спадщина для майбутніх поколінь. Саме тому професія працівника лісу в усі часи була почесною і шанованою в народі. На фундаменті наполегливої роботи десятків поколінь лісівників грунтуються сьогоднішні досягнення лісової галузі. Доброю традицією серед майже стотисячного колективу Державного комітету лісового господарства України є лісівничі династії. Ліс — це народне загальнонаціональне надбання, а лісівник —
професіонал, уповноважений народом України зберегти і примножити лісові скарби. Переконаний, що більшість лісівників - порядні, віддані лісовій справі люди, які у своїй роботі керуються високими моральними принципами честі та совісті. З людьми інших намірів нам не по дорозі! Сьогодні ми маємо спільними зусиллями розвивати і зміцнювати лісову галузь. Суспільство чекає від нас рішучих дій щодо наведення порядку в лісових угіддях незалежно від їх відомчої підпорядкованості. Пріоритетним
завданням для працівників лісу бачу збільшення лісистості нашої країни шляхом лісорозведення, забезпечення дбайливого догляду за лісовими насадженями та їх надійне збереження Лісокористування і відновлення лісів мають бути синонімами, 3 цим я прийшов у нашу лісівничу родину. За короткий період часу мені вдалося вникнути в проблеми, які існують у лісовій галузі, Буду робити все для того, щоб працівники лісу отримували за свою благородну та нелегку працю гідну винагороду і були соціально
захищені, У день професійного свята звертаюсь до кожного працівника лісової галузі зі словами вдячності за вашу самовіддану працю. Здоров’я, миру, щастя та добробуту вам і вашим родинам. Низький уклін ветеранам галузі — людям, які зберегли, примножили лісові багатства держави. Щирі побажання успіху молодому поколінню — членам шкільних лісництв, студентам лісогосподарських учбових закладів. Вітання всім, кому небайдуже майбутнє українських лісів.


З глибокою повагою голова Держкомлісгоспу України Микола Тимошенко



20 вересня святкуватиме свій 60-річний ювілей наша дорога мама, бабуся Галина Адамівна КОНДРАТЮК


Нехай для тебе не згасає сонце, нехай не віють в душу холоди, хай жито на столі і Бог на небі тебе завжди рятують від біди. Летять роки, мов чайки над водою, і разом з ними доля непроста, а ти завжди лишайся молодою, живи у щасті й радості до ста.


З повагою і любов’ю чоловік, донька, син, зять, невістка, онуки



19 вересня святкує ювілей Раїса Федорівна ЛУК’ЯНЧУК


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя у житті. Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, живіть до ста щасливих літ.


З повагою колектив м’ясокомбінату



17 вересня святкує свій 55-річний ювілей Віктор Іванович ОЛІЙНИК


Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя, тепла, злагоди, родинного затишку і любові, подальших успіхів у щоденних справах. Нехай доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням. Хай буде щасливим кожен день вашого життя!


Колектив ПТО залізничної станції



19 вересня святкує свій ювілей Марія Василівна МАТВІЙЧУК


Летять роки в міжзоряний політ, але душа нехай про це не знає, хай серце б’ється в ритмі літ і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна і серце зігрівається любов’ю!


Щиро вітають з ювілеєм чоловік, син, дочка, зять, внучка



Шановні працівники та ветерани лісового господарства ДП «Новоград-Волинський лісгосп АПК»! Дозвольте щиро та сердечно привітати вас з нагоди професійного свята — Дня працівника лісу!


Нехай ваша праця приносить вам лише радість та задоволення. Нехай життєвий оптимізм та творча наснага завжди супроводжують вас у реалізації запланованого, а професіоналізм та наполегливість стануть запорукою досягнення успіху в житті. Щастя, радості, благополуччя вам та вашим родинам.


З глибокою повагою директор І.С.Амрош


 

Шановні фармацевтичні працівники аптеки “555”!


Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем фармацевтичного працівника. Важливою і значущою є ваша повсякденна гуманна місія – забезпечувати людей ліками. Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя. Ми переконані, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання завжди поєднуватимуться із щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю. Висловлюємо щиру вдячність
директору аптеки “555” Ружицькій Наталії Олександрівні, яка створила таку аптеку, де завжди знайдеш потрібні ліки (що відповідають всім вимогам), які є дешевшими у місті, добру пораду фармацевта, увагу лікаря-консультанта і просто звичайну людяність і милосердя. Хочемо побажати щастя і тепла в родинах. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю, процвітання, удачі і добробуту вам і вашим родинам.


З повагою ваші постійні покупці


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає з 50-річним ювілеєм учасника бойових дій Віктора Альбертовича УСАРОВА


та бажає міцного здоров’я, сімейного благополуччя, мирного неба.


 

19 вересня святкує ювілей наша матуся Тамара Федорівна ГЕРАСЬКОВА, а 17 вересня виповнюється 84 роки бабусі — Олександрі Борисівні ТЕСЛЯР


Вас щиро вітає вся наша родина, спасибі вам, рідні, за щире тепло, за людяність вашу, безмежне добро, за лагідне серце, за щиру турботу, спасибі вам, рідні, і низький уклін. Хай Бог вам здоров’я і силу дає, зозуля сто років нехай накує.


Дочка, син, зять, внуки, правнук


 

17 вересня виповнюється 84 роки Олександрі Борисівні ТЕСЛЯР, а 19 вересня святкує свій ювілей дочка – Тамара Федорівна ГЕРАСЬКОВА – наш лікар


На долю цих двох жінок випали складні випробування, але вони зуміли все робити на відмінно, зберегти свою людяність, доброту. Бажаємо міцного здоров’я, довголіття. Хай старість до вас не підходить і близько. Дякуємо, що ви у нас є.


Друзі, куми