ДВОЄ СИНОЧКІВ І ЛАПОНЬКА-ДОНЬКА — УЖИНОК ТИМОЩУКІВ ЗА ОДИН РІК

ДВОЄ СИНОЧКІВ І ЛАПОНЬКА-ДОНЬКА — УЖИНОК ТИМОЩУКІВ ЗА ОДИН РІК

Конкурс «Звягельські рекорди» впродовж декількох місяців дивував колектив редакції та читачів «ЗІ» оригінальними цікавинками. Якими тільки рекордами не хвалилися звягельчани: грибники — диво-грибами, рибалки — величезними щуками, любителі-садоводи — гігантськими гарбузами, редькою та кавунами. Були й несподівані «міні-рекорди»: вирощені вдома малесенькі гранати й мандарини...
Втім, автором найнесподіванішого рекорду став... наш фотокореспондент Віктор ТИМОЩУК, котрий разом із дружиною Людмилою впродовж одного року (!) спромігся «зметикувати» трьох діточок. Річ у тім, що йдеться аж ніяк не про трійню, в чому й полягає уся фішка. Щедрий 2008-й у січні подарував подружжю двійню — Вікторію та Владислава, а наприкінці року, у грудні, приготував ще один сюрприз — третю дитину, Сергійка.
— То був рік щасливих несподіванок, — розповідає Людмила Тимощук. — Спочатку двійнятка стали для нас великим сюрпризом. Коли ж діткам не минуло й півроку, я дізналася, що вже декілька місяців ношу під серцем дитинку... Цього ж року народився восьмимісячний Сергійко.
Сьогодні й одну дитину непросто виховати, а тут — троє, ще й за один рік! У більшості від такого потужного щастя голова піде обертом, а Тимощуки із подарунком лелеки справляються із посмішкою. Секрет простий: окрім злагоди й порозуміння, в цій сім’ї є дідусь Володимир Герасимович — він не лише любить онуків, як інші дідусі, а й щодня проводить з ними чи не найбільше часу: виховує, допомагає годувати, вкладає спати. Робить це настільки вправно, що дідусевій майстерності можуть по-доброму позаздрити не лише бабусі (вони завжди найкраще знають, як виховувати дітей), а й досвідчені мамочки.
— Дітки усі абсолютно різні, — ділиться щастям татусь Віктор Тимощук. — Лідером є Владик — свого досягає завжди, на шляху змітає усе... А за ним й інші раді старатися, тому вдома усі шухляди зав’язані й усе сховано на шафах. Найкраще з Владом справляється дідусь, у мами улюбленцем є найменший Сергійко, а донечка — моя улюблениця. Разом із нею дивимося мультики, а хлопці тим часом «перевертають хату».
Непосидючість для хлопців — не дивина, а тим паче, коли кожен міні-лицар намагається довести першість. Вікторія ж, як справжня леді, полюбляє прикраси у вигляді бантів та з непідробною цікавістю дивиться рекламу косметичних засобів. Спостерігати за маленькими особистостями — неабияка радість. А коли радість — потрійна, то й задоволення від зростаючих діток є втричі більшим.
Тож вітаємо сім’ю Тимощуків із перемогою у конкурсі, і нехай тепло їх сердець розквітає щасливими дитячими посмішками, даруючи родині добробут і любов!
Юлія КЛИМЧУК
Фото автора