ЗА КУРЕЙ УБИВ СУСІДА

Трагедія трапилася на вул.Вишневій в одному із сіл Житомирського району. Вона розігралася зранку. Вийшовши у двір, двадцятивосьмирічний чоловік В. побачив, що у його господарстві не вистачає курей. Вирішивши, що курей вкрав сусід, відразу пішов до нього з’ясовувати стосунки. Прийшовши на подвір’я до сусіда і зустрівши його біля будинку, накинувся на нього та побив до нестями.
Побачили непритомного чоловіка сусіди, котрі викликали швидку медичну допомогу. Лікарі госпіталізували побитого чоловіка, але через тяжкі побої не змогли врятувати йому життя.
За даним фактом порушено кримінальну справу, у ході досудового слідства було зібрано незаперечні докази про те, що чоловікові завдав смертельних побоїв його сусід В. Справу розглянуто Житомирським районним судом, що виніс вирок — 8 років позбавлення волі.
Як повідомив заступник прокурора області Володимир Сагадін, котрий підтримував державне обвинувачення у суді, обвинувачений, усупереч доказам, представленим у суді, все ж не визнавав своєї вини.
На рішення Житомирського районного суду було подано апеляційну скаргу. Розглянувши її, апеляційний суд Житомирської області залишив вирок суду першої інстанції без змін.
А відтак, обвинуваченому у вбивстві свого сусіда все ж таки доведеться змінити місце проживання і переїхати на 8 років із вул. Вишневої до іншої установи, зовсім не з ліричною назвою.
RuporZT