ХРОНІКА 5/2012

ХОТІВ ПОКАТАТИСЯ…
Увечері 30 січня житель мікрорайону «Болгарбуд» залишив свій автомобіль біля будинку, бо зранку мав з друзями поїхати на рибалку. І... не вийшло! Близько 1 години ночі ВАЗ-21099 угнав місцевий школяр. Виявилося, він просто хотів... покататися. Хлопця затримано, вирішується його доля. А на рибалку господар ВАЗу поїде іншим разом.
ЛІФТ ЇДЕ ЧИ НЕ ЇДЕ...
Цього року вже відзначилися розкрадачі запчастин з ліфтів. 26 січня був затриманий місцевий непрацюючий житель. Чоловік зізнався у злочині і частково повернув викрадене. Наважився на злочин з безвиході, мовляв, з вищою освітою і без роботи далеко не заїдеш. За даним фактом ведеться перевірка.
РАЗ ДОЩЕЧКА, ДВА ДОЩЕЧКА
24 січня до міліції надійшло повідомлення з Новоград-Волинського держлісмисгоспу про крадіжку майна на одному зі складів. Як з’ясувалося, злодієм виявився непрацю­ючий, раніше судимий житель міста. До речі, судимий за крадіжку матеріалів з цього ж лісгоспу. Чоловік заарештований і чекає вироку суду у місцевому ізоляторі.
ОПЕРАЦІЯ «ЧУЖИЙ НА СЕЛІ»
До відділення міліції звернулася жителька села Токарів. 26 січня, коли господарки не було вдома, невідомі викрали з будинку гроші та золоті вироби. У злочині підозрюються громадяни ромської національності, які саме цього дня ходили селом і скуповували у населення пух і пір’я.
Прохання до всіх жителів сіл не забувати про діючі програми «Чужий у селі», «Стережіться шахраїв». Кому будь-що відомо про цей випадок або про факти появи в селах чужих і підозрілих осіб, повідомити за телефонами чергової частини міліції: 102, 5-22-25, 093-352-33-41, 098-093-76-82.
ЯК ПІШЛА НАША БУРЬОНКА...
Вночі 27 січня у жителів села Тальки з хліва зникла корова. Прохання до всіх, кому що відомо про місце знаходження «зниклої» тварини, повідомити відділ міліції. Винагорода гарантується.
Віктор ПАШКЕВИЧ, начальник СКР Новоград-Волинського МВ, майор міліції