КОРОТКО


  • Цього року зима склала іспит на міцність теплового господарства нашого міста. Незважаючи на міцні морози, підприємство безперебійно забезпечувало всіх споживачів тепловою енергією. Але хотілося, щоб і споживачі були відповідальними і зрозуміли, що тепло — це вкрай необхідний товар, наприклад, як хліб, за який потрібно вчасно сплачувати, оскільки, в свою чергу, КП «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» має розраховуватися за спожитий природний газ. На сьогодні борг за спожиту теплову енергію склав 2,9 млн. грн., в т.ч. лише по населенню — 2,5 млн. грн. Адміністрація КП «Новоград-Волинськтеплокомуненерго» закликає всіх боржників сплатити борги за спожиту теплову енергію, щоб забезпечити тепло і затишок у ваших оселях.




  • Міський голова призначив своїм радником із питань молодіжної політики та сімейного виховання Ольгу Трофимець, яка має великий практичний досвід у цій сфері.

  • В економіко-гуманітарному коледжі — новий керівник. За погодженням першого заступника Міністра освіти і науки, молоді та спорту України, директором навчального закладу ­призначено Миколу Горбатюка.

  • На звернення, висловлене під час звіту міського голови 27 грудня минулого року, управління освіти та науки міської ради повідомляє, що згідно з постановою міськрайонного суду, директор ЗОШ №6 Наталя Кирчун звільнена від кримінальної відповідальності. Провадження в кримінальній справі з обвинувачення Н.Кирчун закрито.

  • Продовжуємо надавати відповіді на інші запитання, що прозвучали під час звіту міського голови. Пропонуємо відповіді на питання, що стосуються роботи житлово-комунального ­господарства. Жителі 3-го, 5-го і 7-го пров.Тельмана просять покращити їх проживання у цьому віддаленому мікрорайоні нашого міста. Сезонне водовідведення з підтоплених територій буде здійснюватись за рахунок коштів на ліквідацію надзвичайних ситуацій. У плані соціально-економічного розвитку міста на 2012 рік передбачено капітальний ремонт водопровідної мережі на вул.Лянгуса до провулків Тельмана, закінчення капітального ремонту дорожнього покриття цієї вулиці до переїзду, будівництво міні-стадіону зі штучним покриттям у районі промислового майданчика заводу сільгоспмашин (за переїздом), частковий ремонт вуличного освітлення провулків та вул.Тельмана, вул.2-га Зелена, пров.Фруктовий. На це в міському бюджеті передбачено відповідне фінансування. Також до плану робіт на 2012 рік включено ремонт дороги та виконання робіт з освітлення 3-го пров.Зарічного та ремонту доріг. Також жителі міста запитували, за які кошти буде проводитись переведення багатоповерхових будинків на автономне опалення. Після згоди власників квартир, переведення на автономне опалення буде за умови співфінансування. Влада розробляє проект та частково фінансує виконання робіт (до 20% вартості). Власники квартир беруть дольову участь у фінансуванні встановлення блочного модуля. На благоустрій прибудинкових територій багатоквартирних будинків, до яких включено і прибудинкову територію будинку №7 на вул.Лесі Українки, бюджетом міста на 2012 рік передбачено кошти в сумі 289,0 тис.грн.