ЗА ЩО НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ ПЛАТЯТЬ ОСББ?

З метою впорядкування меж прибудинкових територій багатоповерхового житлового фонду міста виконком своїм рішенням №190 від 27.06.2012 р. погодив закріплення площі, яка прибирається об’єднаннями спів­власників багатоповерхових будинків «ЖБК-1», «Містечко «Морське». Відтепер здійснення розрахунків тарифу на утримання прибудинкових територій має вестися у відповідності із закріпленими за ОСББ площами. Слід додати, що прибудинкові території всіх інших міських ОСББ були встановлені раніше.
Враховуючи звернення правлінь міських ОСББ, та з метою приведення існуючих тарифів до економічно обгрунтованих, цим же рішенням встановлено для мешканців асоціації ОСББ «Вікторія», ОСББ «Містечко «Морське», «Мікрорайон «Зелені», «Наш Дім», «Перспектива», «ЖБК-1» нові тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій за кв. метр у місяць. Зокрема, тарифи з утримання нежитлових приміщень 16 будинків міської асоціації ОСББ «Вікторія» становлять 1,40 грн. У кожному із житлових будинків цієї асоціації тариф різний і коливається від 1,28 до 1,38 грн. Всі мешканці ОСББ«Містечко «Морське» платитимуть за утримання житла 1,35 грн.
Для всіх жителів ОСББ «Мікрорайон «Зелені» встановлено тариф 1,37 грн.
Середній тариф по ОСББ «Наш Дім» становитиме 1,50 грн., для ОСББ «Перспектива» — 1,40 грн.
Розміри тарифів власників квартир, нежитлових приміщень у будинках на їх утримання та прибудинкових територій ОСББ «ЖБК-1» встановлено в межах 1,35 грн. З повним текстом рішень виконавчого комітету міської ради можна ознайомитися на сайті міста у рубриці «Нормативна база».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради