Вітання 39/2012

Вітання 39/2012






































































20 вересня святкує свій ювілей чарівна жінка, директор ЗОШ №3 Наталія Петрівна КОБИЛЬНІК


Ще небо хмарами не вкрите, ще так прозоро сяють роси, а вже по ліву руку — літо, а вже по праву руку — осінь. Ще очі блиску не позбулись, ще серце жити не стомилось, а вже по ліву руку — юність, а вже по праву руку — зрілість. А час летить нестримно далі, й душа немов би молодіє, по ліву руку — всі печалі, по праву руку — всі надії. Життя не зміряти літами, а щастя — то важка наука. Хай буде радість завжди з вами, по ліву і по праву руку.


З повагою колектив ЗОШ №3



22 сентября празднует первый День рождения Мариночка МИРЗАБЕКЯН


Солнышко моё родное, с Днём рождения, дорогое! Знай, что краше нет на свете, лучшая ты на планете! Тебя мы очень, зайка, любим и говорим тебе, любя, счастливой сказка твоя будет, наш ангел, с праздником тебя!


С любовью родные



22 вересня святкує ювілей Геннадій Ілліч Отверченко


Тож, прийми у розпал осені, в день твого світлого ювілею наші сердечні вітання з прекрасною датою, що увібрала в себе життєвий досвід та людську мудрість. Ми дякуємо Богові за те, що ти у нас є, що ми живемо поруч з такою прекрасною людиною і насолоджуємось спілкуванням з тобою. Ти — щасливий чоловік, батько, дідусь, ти — велике серце нашої родини, яка любить і шанує тебе за твою доброту, любов та повагу до людей, доброзичливість, порядність та чуйність.

Не сумуй, що позаду вже цілих шістдесят і на скронях дедалі більше сивини, адже життя варто вимірювати не кількістю прожитих літ, а кількістю добрих справ. У твої шістдесят прекрасний сад юнацьких мрій дарує тобі гарні плоди — щиру людську повагу та вдячність.

Ми віримо, що твоя праця приноситиме тобі і надалі гарні плоди, а добро, яке ти несеш усім, завжди повертатиметься до тебе. Цінуй усе, що подарувала тобі доля, бо життя єдине і воно прекрасне! Втішайся цим насиченим на події етапом свого життя. Нехай це свято, зазирнувши до тебе, залишиться надовго у твоїй щирій усмішці, гарному настрої, у світлій аурі добра і любові.

Довгих років життя, козацького здоров’я, удачі, достатку, радості від дітей та онука ми просимо у Бога для тебе у цей святковий день. Нехай у серці завжди гомонить весна, в очах сміється сонце, а дерево життя зростає і квітне.

Ти вмієш співчувати, співрадіти, ти, як ніхто, даруєш всім нам свято.

Ти — справжній скарб наш! Ніде правди діти,

Твоя турботливість, твої присвяти — то добре сяйво, що лякає хмари,

Чарівне джерело, криниця доброти, і світ світлішає, коли є поряд ти!


З любов’ю дружина, діти, онук



22 вересня святкує свій славний ювілей Геннадій Ілліч Отверченко!


Радо вітаємо прекрасну, щиру, чуйну, щедру людину з добрим серцем і відкритою душею. Дякуємо за радість, турботу, тепло, яким ти щедро обдаровуєш всіх нас, за твою ­небайдужу вдачу, підримку, допомогу.

Як добре, що ти у нас є! Нехай доля буде прихильною до тебе, здійснить всі твої бажання і мрії, подарує багато світлих щасливих років, насолоду від процвітання і успіхів твоєї сім’ї дітей і онуків. Живи, радій і май міцне здоров’я на довгі сонячні літа, тебе з великою любов’ю родина наша вся віта.


З повагою сім’ї Будників, Остапенків, Назаруків, Куянів, Дейнека



22 вересня святкуватиме своє 70-річчя дорогий тато, дідусь, прадідусь Михайло Дмитрович ЛУК’ЯНЧУК


Вже сивий туман покриває волосся, вже діти дорослі й онуки ростуть. А серце таке молоде ще й досі, а руки спочинку ніяк не знайдуть. Про кожного з нас, хто далеко, хто близько, всі ваші тривоги, всі світлі думки. Спасибі за все вам, вклоняємось низько, здоров’я і щастя на довгі роки.


З повагою дочка Галя, онуки Наташа, Андрій, Петро і правнуки Андрій і Настя



23 вересня — золотий ювілейний День народження у нашого дорогого, турботливого чоловіка, гарного батька, найкращого дідуся Миколи Адамовича ЛІТВІНЦЯ


Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна, а добро не обминає хату, як не обминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться на Вас, як вишні цвіт, хай малює доля з буднів свято, і Господь дарує Вам багато літ.


Ваша сім’я



Колектив їдальні ЗОШ №3 вітає з 50-річчям Надію Михайлівну КУПРІЯНЧУК


Бережи тебе доленька-доля від образ, від лукавства і бід. Хай зійде Всевишнього воля жить на світі хоча б до ста літ.



17 вересня святкувала свій ювілей дорога, рідна нам людина, мама, дружина, бабуся Галина Павлівна ШЕВЧУК


Хай буде літ не менше ста в житті, і шлях ваш буде світлим, а все життя, немов кришталь, прекрасним, радісним і чистим! Вас щиро вітає вся наша родина, Матусю рідненька, матусю єдина, усі ми вас любим і всі поважаєм, усі ми вам щастя, здоров’я бажаєм.


З любов’ю чоловік, мама, сини, невістка, онучка, свати, рідні, близькі

До найкращих побажань щастя, добра, здоров’я та процвітання приєднується весь колектив газети «Звягель»



23 вересня відзначає свій День народження директор медичного коледжу, депутат міської ради від Народної Партії Олена Володимирівна Солодовник


Чарівна жінка із високими професійними якостями керівника, якому притаманні воля, цілеспрямованість і широкий кругозір. Ми вдячні Вам за Вашу принциповість, виваженість, толерантність, активність у вирішенні як партійних, так і загальноміських проблем. Бажаємо здоров’я, процвітання і значних професійних успіхів. Нехай у всіх починаннях супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку колег і однодумців, а робота приносить задоволення.


З повагою виконком міської організації Народної Партії



22 вересня святкує свій 60-річний ювілей Василь Федорович КЛИМЧУК


Прийміть вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день! Вже сивий туман посріблив вам волосся, вже діти дорослі й онуки ростуть, а серце таке ж молоде і досі, а руки спочинку ніяк не знайдуть. Ми вдячні за все вам: за руки умілі, за вашу підтримку — словом і ділом. Хай Бог вам здоров’я і силу дає, зозуля сто літ вам в гаю накує!


З любов’ю і повагою дружина, сини, невістки, онуки



21 вересня святкує чудовий ювілей найдорожча нам людина, чоловік, батько, дідусь Петро Олексійович МАРЧУК та його кохана дружина, найкраща матуся, турботлива бабуся Катерина Миколаївна МАРЧУК


Хай сонце світить вам завжди, і вік ваш до ста літ минає та на поріг вам в рідний дім хвороби й старість не пускає. Щоб не боліли натруджені руки, хай гордістю будуть вам діти й онуки і завжди збігаються наші дороги до отчого дому, до рідних порогів.


З повагою люблячі сини, невістки, онуки Богданчик та Катруся


 


27 вересня відзначатиме 66-річчя прекрасна жінка, дорога матуся, ніжна та любляча бабуся Валентина Сергіївна КЕРАСЕВА


Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Хай довго всміхається сонце і небо, хай Бог береже тебе, люба, весь час та іншого щастя нам більше не треба, живи тільки, рідна, із нами й для нас.


З любов’ю син Сергій, онук Кирило



Шановні працівники, пенсіонери та ветерани заводу сільгоспмашин!


Щиро і сердечно вітаємо з професійним святом — Днем машинобудівника!

Бажаємо всім міцного здоров’я, сімейного щастя, родинного затишку, добра, миру, гарного настрою, в домівках — світла та злагоди, в службових справах — принциповості та наснаги, добрих надбань, подальших успіхів у житті та праці.


Наглядова Рада, адміністрація, профком та рада ветеранів ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш»


 

Дорогі ветерани, партизани, підпільники Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші вітання із Днем партизанської слави.

У трагічні роки Другої світової війни сотні тисяч синів і дочок України самовіддано боролися проти німецько-фашистських загарбників, пройшли крізь це пекло і не скорилися.

У партизанських загонах, у підпіллі в нерівній боротьбі з нацистами вони вершили подвиг заради життя майбутніх поколінь. На Новоград-Волинщині проживає нині понад 100 партизанів-підпільників. Честь і слава героям! Наш святий обов’язок ніколи не забувати про жертовність, мужність та звитягу наших борців за волю рідної землі.

З почуттям безмежної вдячності й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору, підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі. Низький уклін вам, дорогі ветерани, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки. Міцного вам здоров’я, довгих років життя, щастя та добробуту!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановні машинобудівники Новоград-Волинщини!


Сердечно вітаємо вас із професійним святом — Днем машинобудівника.

На теренах Новоград-Волинщини міцно тримають свої позиції ПАТ «Новоград-Волинськсільмаш» та ТОВ ВО «Техна». Продукція наших машинобудівників має попит не лише на вітчизняному, а й на закордонних ринках, витримує конкуренцію з відомими фірмами, з честю несе марку якості.

Прийміть щиру вдячність, шановні трудівники і ветерани машинобудування, за свою сумлінну працю, терпіння і наполегливість. Щиро бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя-долі й вагомих здобутків, сили й наснаги.


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Уважаемые участники партизанского и подпольного движения!


Президиум Новоград-Волынской городской организации ветеранов войны и труда поздравляет вас с Днём партизанской славы!

Желаем вам крепкого здоровья, долгих лет жизни, семейного благополучия, счастья, успехов во всех ваших делах!


К.МАЛОВ, председатель городской организации ветеранов


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


ВАХОВСЬКОГО Адама Павловича — 22.09.1924 р.н.

ДОБРОВОЛЬСЬКУ Надію Іванівну — 27.09.1923 р.н.

МУХІНУ Зою Едвардівну — 24.09.1927 р.н.

ОПАНАСЮК Ганну Григорівну — 22.09.1961 р.н.

РИБЧИНСЬКУ Яніну Казимирівну — 22.09.1922 р.н.

СІМЧУКА Василя Яковича — 22.09.1927 р.н.

ЯЧИНА Василя Івановича — 22.09.1922 р.н.

МАКЄЄВА Юрія Олександровича — 23.09.1961 р.н.

МУЛЯВКО Галину Григорівну — 25.09.1959 р.н.

ОСИПОВА Сергія Івановича — 21.09.1961 р.н.

ЧЕРНЯШУКА Володимира Миколайовича — 24.09.1963 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни