Шестеро новоград-волинців стали переможцями спартакіади «Транснафти»!

Шестеро новоград-волинців стали переможцями спартакіади «Транснафти»!

Новоград-волинський любительський футбол гучно заявив про себе на галузевій спартакіаді АК «Транснафта»: працівники ЛВДС «Новоград-Волинський» — підприємства, більш відомого серед місцевих як Наливна станція — увійшли до складу збірної, що стала першим переможцем в історії спартакіад «Транснафти».
На довгій дорозі до фінальної частини спартакіади, що налічувала сім видів спорту і пройшла у московському спорткомплексі ЦСКА, звягельські нафтовики-футболісти перемогли у трьох відбірних кампаніях. Спочатку команда наливної виграла першість по Україні, згодом — спартакіаду у Самарі, а тоді — в Уфі, що дало змогу об’єднаній команді ВАТ «Південно-Захід транснафтопродукт» кваліфікуватися до фінальної стадії.
Одним із головних диригентів гри переможців став добре відомий новоград-волинським любителям футболу Дмитро Горбаченко, якого визнали кращим гравцем турніру. Колегами Дмитра по команді стали наші земляки Юрій Гнітецький, Денис Назола, Богдан Капустинський, Анатолій Радченко і Віктор Ковальський.
Фінальна стадія спартакіади з міні-футболу налічувала 8 команд, розподілених на дві підгрупи. Після драматичного півфіналу, коли переможний гол збірній ВАТ «Південно-Захід транснафтопродукт» вдалося провести лише за 40 (!) секунд до кінця гри, чекав не менш напружений фінал проти команди ВАТ «Сибнафтопровід», в якому кращого було визначено лише в серії післяматчевих пенальті. Одним із героїв тієї гри став Денис Назола, котрий замінив на останньому рубежі вилученого воротаря і своїми впевненими діями у рамці вселив віру в перемогу серед колег по команді. 1:1 — в основний час, 4:3 — по пенальті, і кубок галузевої спартакіади нафтовиків у руках новоград-волинців!
Олег БРЮХАНОВ