Хроніка 43/2012

СЕРЦЕ ЗУПИНИЛОСЯ ЗА КЕРМОМ
21 жовтня, о 16 годині 14 хвилин, на пульт станції «швидкої допомоги» від мешканця міста надійшло телефонне повідомлення про те, що водію маршрутного автобуса, сполученням «Новоград-Волинський-Велика Горбаша», стало зле. На місце події негайно виїхала бригада «швидкої», та, на жаль, врятувати життя водієві не вдалося. Він так і не прийшов до тями.
Перевізник Борис Петрук повідомив редакції, що кожного дня, о пів на п’яту, на їхньому підприємстві вже на робочому місці є лікар. Водій, Анатолій Дмитренко, котрий помер за кермом автобуса, також перед виїздом проходив обстеження, і медпрацівник нічого підозрілого у нього не виявив. До того ж, як сказав Б.Петрук, він того дня спілкувався з А.Дмитренком. Останній о другій годині дня приїжджав додому на обід. Ні на що не скаржився. Навіть поспішав, мовляв, у нього виїзд.
Зі слів очевидців, водієві стало зле, коли той прямував на Велику Горбашу. Першою негаразди з водієм (у нього з рота пішла кров) побачила пасажирка, котра сиділа на передньому сидінні. Вона вдарила на сполох. У салоні в цей час їхав працівник МНС, він і кинувся до кабіни. Швидко перебравши на себе керування транспортом, зупинив його. Потім водія винесли на вулицю, спробували зробити масаж серця, однак це вже не допомогло.
За попередньою інформацією, під час керування автомобілем у 56-річного водія зупинилося серце.
НАРКОТИКИ ЗБЕРІГАВ У ЗЕМЛІ
20 жовтня, під час проведення операції «Батискаф», на присадибній ділянці мешканця міста гр.М. працівники сектора боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили в землі чотири банки з якимись рослинами. При огляді з’ясувалося, що в трьох банках знаходилася подрібнена суміш зеленого кольору, зовні схожа на рослини коноплі, в четвертій банці знаходилися 2 саморобні «наперстки» для куріння наркотичного засобу «марихуана» та 11 паперових згортків, всередині яких також був той самий дурман. Як пояснив власник «скарбу», дану суміш він зберігав для того, щоб потім її збути.
ВИКРАДЕННЯ ЕЛЕКТРОПРИЛАДІВ
20 жовтня до міського відділу міліції звернувся мешканець с.Велика Горбаша і повідомив про те, що 15 числа цього ж місяця невідома особа з його подвір’я викрала бензопилу марки «SHTIL-MS 180» вартістю 1000 гривень.
А наступного дня із письмовою заявою до правоохоронців звернулася жителька міста, в якій ішлося про те, що минулої ночі з її сараю хтось викрав електродвигун, алюмінієву каструлю, електричну пилку марки «Ритм».
За даним фактом крадіжки порушено кримінальну справу.
ЗА НОУТБУКОМ — ЧЕРЕЗ ВІКНО
20 жовтня, з 18.30 по 21 годину, невідома особа через незачинене вікно проникла до квартири, що по вул.Академіка Лисіна, і викрала ноутбук марки «ACER 5230» вартістю 4000 гривень. Проведеними оперативними заходами було встановлено, що в даній крадіжці підозрюється 25-річний гр.М., котрий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. На даний час проводяться заходи зі встановлення місцезнаходження та затримання даного чоловіка.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за інформацією, наданою Новоград-Волинським МВ