Вітання 45/2012

Вітання 45/2012


















































8 листопада 1957 року поєднали свої долі дорогі наші Микола Станіславович та Марія Іванівна РАДЕЦЬКІ


Вітаємо вас із смарагдовим весіллям! Ваші роки — то ваш скарб — їм ціни немає. Кожен рік багато вартий, всі про це ми знаєм. Вашу мудрість знаєм ми, цінимо ваш досвід. Шана в вас поміж людьми і поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, всякий день й усякий час пишаємось ми вами.


Сини, невістки, дочки, зяті, 14 онуків, 11 правнуків


 


11 ноября — День рождения встречает Надежда Сергеевна ТИМОШЕНКО


Мама милая, родная и бабуля дорогая! Поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог о нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть.


Сын Александр и невестка Надежда



12 ноября празднует День рожденья Олеся Анатольевна МЕЛЬНИЧУК


Наш свет и утешенье, как солнце без дождя, поздравить в День рождения приятно нам тебя! Желаем, ангел милый, здоровья и тепла, чтобы всегда счастливой ты, мамочка, была!


С любовью муж, дочь, зять, сын и все родные



10 листопада святкує свій 25-річний ювілей Артем Павлович БОНДАРЕНКО


Хай юність твоя розквітає, хай усміхається щастя тобі. І те, що найкраще буває, хай буде в твоєму житті. Хай буде життя твоє схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ти у нас є.


З любов’ю мама, тато, брат Діма, бабуся



10 листопада завітав ювілей до рідної мами, дружини, бабусі Лідії Михайлівни САРГАН з с.Варварівка


У дні осіннього літа й зоряних ночей святкуємо дружньо Мамин ювілей! За столом багатим, що зібрав гостей, всіх найкраща Мама — не звести очей! Як рожевий ранок, усмішка сія, полуничкою пахнуть ніжнії вуста. Хай припорошили голову сніги — та нема тепліше Маминої руки. Джерельцем живильним голосок бринить, тугу він розвіє, серце звеселить. Ми щасливі, рідна, що у нас ти є, хоч самі вже — мами, але то пусте… Тебе не замінять діти й чоловік, хай Бог посилає Мамі довгий вік. Не рахуй, рідненька, ти свої літа, бо для нас ти завжди гарна й молода. Богу свічку в церкві ставимо за те, щоб здоров’ям міцним одарив тебе, та життям, мов річка чистої води, щоб могла пишатися нами ти завжди!


З любов’ю сини, невістка, онуки Ангеліна і Назарій та свати, чоловік



13 листопада святкує своє 55-річчя наша люба ­дружина, мама, бабуся Галина Андріївна Костюк


Не згледілись — виросли вже діти, «Бабусю!» — онуки вам услід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Спасибі, мамо, що живете на світі, за добре серце, за очі привітні, за руки такі роботящі, невтомні. Бажаєм здоров’я міцного довіку, щастя і радості повнії ріки, берег спокою нехай зігріває, а горе завжди стороною минає.


З любов’ю чоловік, син, донька, зять, невістки, онуки



7 листопада виповнилося 10 років нашому сонечку, нашому ріднесенькому, нашому любому онуку Олексію Андрійовичу РАССАДІНУ


Серед ясного дня ти родився на світ, де тебе всі ми дуже чекали. Як раділи тобі, твоїм першим словам, скільки щастя від тебе ми маєм. А роки все летять, ти пішов в перший клас, а сьогодні — вже у четвертім. Кожен день спілкування з тобою — це радість для нас. Дуже вдячні за те, що ти з нами відвертий! Всі найкращі слова ми для тебе знайдем, щоб ти був в нас здоровий, веселий. Нехай Ангел-хранитель тебе береже, і добро буде в вашій оселі. Хай батьківська любов освітляє твій шлях,
хай стрічаються добрії люди. Щоб в житті твоїм було все тільки на «Ах»! Й негараздів ніколи не було.


З великою любов’ю до тебе твої дві бабусі і два дідусі



12 ноября празднует 25-летие любимый муж и самый лучший папочка на свете Николай БУЧИНСКИЙ


Пусть сбудется то, что ещё не сбылось, чтоб долго, легко и красиво жилось, пусть жизнь твоя будет красива, светла, а мы никогда не разлюбим тебя.


Жена Оля, дочь Мария



11 листопада вітаємо дорогу дружина, турботливу і люблячу маму і бабусю Раїсу Миколаївну РОМАНЮК з с.Пилиповичі


З чудовим ювілеєм — 60-річчям! Для Вас сьогодні — посмішки, вітання, яскравих квітів ніжна розмаїть, найкращі, найщиріші побажання, що йдуть від серця нашого, прийміть! Ми хочемо радості і щастя побажати і неба чистого, як волошковий цвіт, в житті ніколи прикрощів не знати, здоров’я зичимо міцного на сто літ!


З повагою чоловік, син, дочка, зять, невістка, онуки і правнучка



11 листопада святкуватиме свій 80-річний ювілей любий батько та дідусь — Казимир Броніславович ЛІНЕВИЧ


Хай Бог Вам пошле літа щасливі і рівну стрічку сонячних доріг. Нехай удача на життєвій ниві, неначе килим, стелиться до ніг. Здоров’я Вам, щастя на довгі-довгі роки!


Дружина, діти, внуки



7 листопада відсвяткував ювілей начальник відділу з питань охорони здоров’я Новоград-Волинської міської ради Любомир Романович ДУТЧАК


Прекрасна, скромна людина, чудовий фахівець, умілий керівник. Безмежна Вам подяка за невтомну працю, щире серце. Хай усе добро, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Бажаємо миру і світлої долі, запалу енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри й наснаги, щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви будьте завжди Ви здорові й щасливі!


З повагою та вдячністю Ваші працівники відділу


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


САХНЮКА Михайла Петровича — 10.11.1930 р.н.

СТЕПАНЧУК Галину Володимирівну — 10.11.1927 р.н.

СЕРЬОГІНУ Марію Карпівну — 11.11.1923 р.н.

ПІДВОЛОЦЬКОГО Володимира Федоровича — 10.11.1952 р.н.

ПРОКОПЧУК Феофанію Минівну — 11.11.1931 р.н.

ФУРМАНА Миколу Іларіоновича — 12.11.1930 р.н.

ГОНГАЛЬСЬКУ Ганну Миколаївну — 13.11.1924 р.н.

РУСЕЦЬКОГО Миколу Івановича — 14.11.1925 р.н.

ГРИГОР’ЄВА Віктора Миколайовича — 14.11.1925 р.н.

ГРЕЧКОСІЙ Євгенію Кузьмівну — 15.11.1925 р.н.

КОРОСТИЛЬОВА Олега Миколайовича — 09.11.1962 р.н.

СВИДЕНЮКА Валентина Григоровича — 09.11.1963 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни