17-річна дружба Новограда і Ломжі

17-річна дружба Новограда і Ломжі

\"17-річнаРозпочинаючи з неділі, 11 листопада, та протягом наступних трьох днів, делегація з міста Новограда-Волинського на чолі з міським головою Володимиром Загривим перебувала у м.Ломжа (республіка Польща). Із цим польським містом пов’язані довготривалі побратимські відносини, які розпочалися у 1995 році з підписання Угоди про соціально-економічне, культурне, освітнє співробітництво.
Перебуваючи у Ломжі, члени делегації з числа депутатів міської ради, лікарів міськ­райТМО, бізнесменів мали зустрічі з президентом міста Мечеславом Чернявським, відвідали ряд промислових, житлово-комунальних підприємств. Міський голова разом із керівником Ломжі обговорили хід реалізації діючої двосторонньої Угоди та окреслили завдання на перспективу. Зокрема В.І.Загривий запросив польських інвесторів до відновлення у нашому місті пивзаводу та реалізації інших інвестиційних проектів.
\"17-річнаМіський голова подякував своєму колезі за велике сприяння та фінансову допомогу у проведенні професійних стажувань новоград-волинських лікарів у польських медичних закладах, організацію оздоровлення наших дітей, у тому числі інвалідів, у польських сім’ях та закладах відпочинку.
Наразі група новоград-волинських лікарів різних спеціальностей проходить стажування у Ломжі. Загалом за останні роки 90 медичних фахівців підвищили свій кваліфікаційний рівень, переймаючи досвід у польських колег.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради