Вітання 51/2012

Вітання 51/2012



























































22 грудня святкує 18-річчя наша дорога і люба онучка — Анюта ТРОХИМЧУК


З Днем народження щиро вітаємо, щастя й здоров’я тобі ми бажаємо. Хай сміється доля, як калина в лузі, нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай тебе щастя, як дощ, обмиває, нехай тебе радість завжди зустрічає. Нехай тебе любить, хто милий душі, цього ми бажаєм тобі від душі.


З любов’ю сім’ї Трохимчуків, Василенків



17 грудня вітаємо з 16-річчям Вероніку МЕЛЬНИК


Яскраво сонце засвітилось, коли на світі ти з’явилась. І в Бога долі попросило: «Щоб ти щасливою була!» Шістнадцять — це лише початок твого найкращого життя. Ми також хочемо побажати багато успіхів, добра. Красу, здоров’я від природи, і щоб ніякої негоди. Повагу й вірність від кохання, — це особливе побажання. Світле майбутнє, щасливої долі, а негараздів і ­смутку, щоб не знала ніколи.


Твої рідні



18 грудня відзначала ювілей наша дорога Берегиня — Валентина Василівна МОСЕЙЧУК


Ми сердечно її вітаємо! Люба та мила, сердечна й красива! Нехай Господь оберігає тебе, дарує здоров’я міцне, щастям і достатком не обійде тебе!


Твоя сім’я



23 декабря отмечает годик наш любимый сыночек и внук — Константин Романович КОРОБКА


Поздравляем с Днём рожденья — год исполнился тебе! Будь ты нашим наслажденьем, ярким солнышком в судьбе! Пусть красивою дорогой будет виться жизнь твоя, счастье пусть шагает вногу, от невзгод тебя храня. Пусть судьба тебе подарит то, чего желаешь ты, пусть исполнятся желанья и сбываются мечты!


С любовью мама, папа, бабушки, дедушки и все твои родные



23 декабря празднует свой маленький юбилей — 5 лет — Виктория Сергеевна ШИМАНСКАЯ


Звёздочка небесная, ласковый котёнок, с Днём рожденья, солнышко, милый наш ребёнок! Все игрушки, сладости — только для тебя! Жизнь твою мы сказкою сделаем, любя.


С любовью бабушка Света, братик Денис, мама, папа, крёстные Люда, Андрей и Вероничка



19 грудня відсвяткувала свій 55-річний ювілей кохана дружина, чудова матуся, турботлива бабуся — Валентина Василівна РОЖКО з села Велика Деражня


Рідна матусе, пораднице наша, ти для всіх нас така дорога! З ювілеєм тебе ми вітаємо! Зичимо щастя, здоров’я, наснаги й тепла. Нехай Господь оберігає тебе.


З любов’ю чоловік, дочки, онуки, зяті



22 грудня святкує ювілей наша донька — Наталія Миколаївна МИРОНЮК


Хай усмішка в очах твоїх іскриться, пісень веселих грає водограй, нехай тобі зима в снігах насниться. Нехай життя твоє бринить, як казка, а серце хай зігріє ласка. Хай мрії збудуться твої, будь же щаслива у житті.


З любов’ю твої батьки



22 грудня вітаємо з ювілеєм найкращу дружину, люблячу маму — Наталію Миколаївну МИРОНЮК


Сонечко, зіронько, ластівко мила, хай твоя доля буде щаслива. Хай твої очі смутку не знають, а зоряні ранки ще сто літ зустрічають.


Люблячий чоловік та донька



27 грудня зустрічає 35-річчя дорогий син, онук, брат, дядько, хрещений — Ігор Володимирович САРГАН з села Стара Романівка


Від щирого серця бажаєм здоров’я — без нього не милі ніякі діла. В здоров’ї — багатство і радість, і сила, і більшого щастя на світі нема. Хай Матір Божа береже тебе всюди, нехай шанують добрі люди, нехай обминають всі болі й тривоги, хай довгою буде життєва дорога.


З любов’ю мама, бабуся, сестри й брат із сім’ями, всі рідні


 

25 грудня зустрічає 55-річчя дорога мама, бабуся — Марія Станіславівна ЛОСОВСЬКА з села Нова Романівка


Не згледілись — виросли вже діти, «Бабусю», — онуки вам услід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Спасибі, мамо, що живете на світі, за добре серце, за очі привітні, за руки такі роботящі, невтомні. Бажаєм здоров’я міцного довіку, щастя і радості повнії ріки, берег спокою нехай зігріває, а горе завжди стороною минає.


З любов’ю син Діма, невістка Таня, онук Максимко, свахи


 

Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ!


Щиро вітаємо вас із професійним святом!

На міліцію покладено винятково відповідальне і благородне завдання — захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби зі злочинністю, охорона громадського порядку, забезпечення громадської безпеки.

Приємно зазначити, що працівники органів внутрішніх справ демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій громадянський обов’язок.

Висловлюємо щиру вдячність всім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю, бажаємо і надалі мужності, витримки й наснаги. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті.

Від щирого серця зичимо всім вам родинного добробуту, міцного здоров’я і щастя!


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановні працівники енергетичної галузі Новоград-Волинщини!


Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом — Днем енергетика!

Кажуть, що без енергії в світі немає життя, а відтак неможливо уявити собі людське буття чи розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії, яку своєю наполегливою працею, відкритим серцем, щирою душею, долонями працьовитих рук доносять до кожної людини, кожного підприємства працівники енергетичної галузі.

Прийміть, дорогі енергетики, щиру подяку у свій святковий день за світло і тепло у кожному домі, за самовіддану працю. Щоденних вам успішних буднів без аварій і проблем. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, успіхів у трудовій діяльності та здійснення всіх творчих задумів і планів.


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановні працівники державних архівних установ Новоград-Волинщини!


Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем працівників архівних установ!

Встановлене Указом Президента України у 1998 році, це свято є проявом шани та поваги з боку держави до всіх, хто відкриває нам нові та забуті сторінки тисячолітньої писемної історії українського народу. Воно є добрим приводом нагадати суспільству про пріоритет культури й духовності як основи єдності країни, її політичної стабільності.

Сьогодні ви допомагаєте відновити правду, згадати забуті імена, неупереджено оцінити важливі події, що відбувалися у минулому.

Нехай ваш професіоналізм і висока відповідальність будуть і надалі запорукою зміцнення духовного зв’язку минулих та прийдешніх поколінь, сприятимуть дбайливому збереженню безцінної національної спадщини.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, творчої наснаги та нових вагомих здобутків.


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Галину Архипівну ЯКІМЧУК — 25.12.1928 р.н.

Віктора Григоровича АНОСОВА — 25.12.1926 р.н.

Григорія Мироновича ГОЛУМБОВСЬКОГО — 26.12.1918 р.н.

Євгена Сергійовича ОПЬОНИШЕВА — 26.12.1924 р.н.

Анастасію Іванівну КАГУКІНУ — 26.12.1916 р.н.

Станіслава Адамовича БИВАЛОГО — 27.12.1929 р.н.

Віру Миколаївну СМІРНОВУ — 27.12.1924 р.н.

Анастасію Іванівну ШЕВЧУК — 27.12.1921 р.н.

Наталію Федорівну ІВАНОВУ — 28.12.1938 р.н.

Олега Володимировича КОРЖИНЕВСЬКОГО — 23.12.1967 р.н.

Юрія Володимировича БАКАЛО — 25.12.1968 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни