Два із трьох — нокаутом!

Два із трьох — нокаутом!

Чотирнадцятирічний Степан Забережний із Новоград-Волинського району здобув третє місце на відкритому кубку України з кіокушин-карате, що проходив 15-16 грудня у Києві, таким чином виконавши норматив на перший дорослий розряд.
Про це газеті «Звягель» повідомив його тренер Володимир ГУСЄВ, котрий супроводжував свого вихованця на змагання і в цілому отримав позитивні враження як від виступу Степана, так і від турніру загалом.
«Було 380 учасників. Житомирську область представляли троє: два спортсмени з Бердичева і наш Степан Забережний. У його категорії заявилися 12 чоловік. Степан провів чотири поєдинки. Поступившись у півфіналі, у бою за третє місце він проявив волю до перемоги, нокаутувавши суперника сильним ударом коліном», — із гордістю за свого бійця розповідав тренер.
До слова, Степан Зебережний два із трьох переможних поєдинків завершував нокаутуючими ударами. Під час «бронзового» бою від нього дісталося представникові сильного львівського клубу.
У турнірі, крім українців, брали участь спортсмени з Росії, Литви, Польщі, Грузії, Угорщини та Азербайджану. До змагань була прикута неабияка увага — навіть організували он-лайн трансляцію в мережі Інтернет.
Олег БРЮХАНОВ