Хроніка 51/2013

ЗАХОТІЛОСЯ САЛА — ПОЛІЗ ДО СУСІДА
12 грудня, о 18 годині, 44-річний житель с.Пилиповичі через незачинене горище проник до підвального приміщення кухні сусіда і викрав 6 кг м’яса свинини у 2-х трилітрових банках та 4 кг свинячого сала в трилітровій банці, чим спричинив потерпілому збитку на суму 405 грн.
Крадій сало із м’ясом з’їсти не встиг, а ось відповідати доведеться.
ВИЙШЛА ЗІ ШКОЛИ, А ВЕЛОСИПЕД — НАЧЕ КОРОВА ЯЗИКОМ ЗЛИЗАЛА
12 грудня у мешканки міста, котра після обіду у справах приїхала до ЗОШ №7, хтось викрав велосипед марки «Азімут», вартістю 1000 гривень.
ВИРВАВ СУМОЧКУ І ВТІК
15 грудня, близько 20 години, біля кафе-бару «От заката до рассвета» невідомий чоловік у мешканки міста вирвав із рук її сумочку з мобільним телефоном та грошима і зник у невідомому напрямку. Ведуться пошуки зловмисника.
НЕПОВНОЛІТНІ ОБІКРАЛИ ТОРГОВЕЛЬНУ ТОЧКУ
15 грудня, близько сьомої години ранку, працівниками міліції було виявлено пошкодження вітрини в торговельному павільйоні по вулиці Шевченка. По гарячих слідах зловмисників вдалося затримати. Ними виявилася група неповнолітніх мешканців міста. Разом із тим було встановлено, що, розбивши скло, харцизяки, через дірку, викрали 1500 гривень та картки для поповнення рахунку мобільного телефону.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ