Сумку повернули за годину

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулась 51-річна місцева жителька й повідомила про крадіжку. Вона розповіла, що, купуючи продукти харчування, поставила свою сумку на спеціальну полицю для речей, якою обладнаний прилавок. Коли ж потрібно було розрахуватися за покупки, виявила, що сумка з гаманцем та мобільним телефоном щезла.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. У розмові з продавцем крамниці правоохоронці дізнались, що у закладі встановлено камери відеоспостереження. Переглянувши запис, працівники міліції помітили, як до сумки потерпілої підійшла молода жінка. У руках вона тримала великий пакет, в який і потрапило чуже майно. Після чого спритниця швиденько направилася до виходу.
Провівши низку слідчо-оперативних заходів, оперативникам карного розшуку вдалося затримати злодійку. Нею виявилась 30-річна жителька райцентру, у якої вилучили викрадене майно. Хитра крадійка, аби її не знайшли правоохоронці, встигла витягнути з чужого мобільного телефону та викинути картку оператора зв’язку, однак це не допомогло їй сховатися.
— За даним фактом слідчими міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається штрафом або громадськими роботами, виправними роботами, арештом або позбавленням волі на строк до 3-х років. Триває слідство, — повідомив начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Рябошапка.
Інна ВОВЧЕНКО, помічник начальника міліції, старший лейтенант