На трасі «Київ-Чоп» «Mercedes» перекинувся у кювет: серед загиблих — 8-річна дитина

На трасі «Київ-Чоп» «Mercedes» перекинувся у кювет: серед загиблих — 8-річна дитина

6 грудня у Червоноармійському районі, поблизу населеного пункту Молодіжне, на 182 км траси «Київ-Чоп» сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої дві людини загинули, ще дві — отримали травми. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС у Житомирській області.


Водій легкового автомобіля «Mercedes», не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет, де машина перекинулася. Як наслідок — два пасажири загинули: жінка, 1982 року народження, і хлопчик, 2006 року народження. Ще дві людини — жінка-водій легковика, 1983 року народження, і чоловік, 1981 року народження — отримали травми і були доставлені у Червоноармійську центральну районну лікарню.
Повідомлення про ДТП надійшло на пункт зв’язку 27-ї державної пожежно-рятувальної частини від працівників «швидкої», о 13:57. Була потрібна допомога рятувальників, аби звільнити тіла загиблих із транспортного засобу. Прибувши на місце, бійці пожежно-рятувального підрозділу, використовуючи спеціальне обладнання, відкрили дверцята, які заклинило, і дістали тіла двох загиблих.
Причини трагедії, що забрала життя двох людей, наразі з’ясовуються.
Житомир.info
Фото прес-служби ДСНС у Житомирській області