Вітання 50/2014

Вітання 50/2014



























































12 грудня святкує свій День народження Валерій Миколайович ЧЕРЕДНИК


Від щирого серця вітаємо з 50-річчям чоловіка, батька, сина, зятя, брата, швагра. На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла ювілейна дата. Хай квіт життя повік не одцвітає, нехай добро щоднини прибуває, хай Матір Божа охороняє і сяє втіхи зірка золота, Ісус Христос з небес благословляє на щедрі щастям многії літа!


Вся родина



12 грудня шлемо найкращі вітання з 45-річним ювілеєм люблячому чоловіку, татусю, зятю — Анатолію Миколайовичу ЧЕРНЯШУКУ з села Дідовичі


Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі — надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа, Цариця Свята, дарує щасливі і довгі літа.


З повагою та любов’ю дружина Алла, сини Дмитро, Андрій, теща Євгенія



13 грудня — Сапфірове весілля відзначають Петро Павлович та Галина Мелентіївна ЗОЗУЛІ з села Чижівки


Вже 45 років пішло у вічність, а ви разом, мов юні два птахи. І сльози, й радість пронесли ви гідно, в турботах ваших виростали дітлахи. Яка безмежна терпеливість і вміння із вами крокували все життя, дітей своїх навчили ви терпінню і, як святиню, берегти сімейний дах. Нехай сапфір осяє шлях подружній і приведе вас в золоті літа, щоб ви обоє знову так раділи, як в перший день сумісного життя.


Син з невісткою, доньки із зятями та 5 онуків



14 грудня святкує День народження синочок, брат, внук — Андрій ЧЕРНЯШУК


В цей день барвистий і прекрасний шістнадцять сповниться тобі. Радості, усмішок, щастя і доріг легких в житті. Любити, вірити, чекати, купатись в розкошах, красі, мети своєї досягати й здійснити задуми усі.


З повагою та любов’ю мама, тато, брат, бабуся



12 грудня святкує 75-річний ювілей кохана дружина, чудова матуся, найкраща у світі бабуся і прабабуся — Ганна Купріянівна НЕХАЙ


Нехай ідуть роки, не треба шкодувати, ми хочем довго-довго ще їх рахувати, хоча вже сивина давно вкрила волосся. В душі у Вас — весна, тепло сонця й досі. Здоров’я Вам бажаєм, добра, тепла і миру. Хай не турбують Вас буденні заметілі, хай лише щебіт правнуків сколихує Ваш дім, і непохитна радість панує завжди в нім.


З любов’ю чоловік, діти, онуки, 5 правнуків



15 декабря празднует 80-летний юбилей отец, дедушка и прадедушка — Сергей Владимирович АНДРУШКО


Желаем в жизни всё успеть и полный дом всего иметь, здоровье, бодрость сохранить и много-много лет прожить. Желаем здоровья на долгие годы, чтоб вас стороной обходили невзгоды. Чтоб счастье и радость не знали разлуки, чтоб душу согрели Вам дети и внуки.


С уважением дети, зять, внуки, правнуки



10 грудня святкувала ювілей найдорожча людина на світі, турботлива матуся і бабуся — Валентина Юріївна ТЕРЕЩЕНКО


Рідна матусю, пораднице наша, ти для всіх нас така дорога! З ювілеєм тебе ми вітаєм, зичимо щастя, здоров’я, наснаги й тепла.


Мама, діти і внуки



12 грудня вітаємо з 75-річчям Антона Михайловича ГАРБУЗЮКА


75 — не привід для печалі, 75 — це зрілість золота. Хай до ста, а може, ще і далі йдуть, не озираючись, літа. Хоч було тривог в душі багато, та не будем згадувать сумне, бо горить в душі іще багаття, ще вогонь горить — це головне. Хай дорогу не встеляють хмари, і хода пружиниться міцна. Ми за Вас сьогодні, ювіляре, келихи піднімемо до дна.


З повагою і любов’ю дружина, діти, онуки



ПОДЯКА


Щира подяка лікарю Віктору Леонідовичу Весельському, всім людям, сусідам, родичам, депутатам, організаціям, які надали допомогу на проведення операції нашому дорогому, рідненькому Ангелочку — Нікітці. Низький вам уклін, ми дуже вдячні, хто був небайдужим до чужого горя. Всім — щастя, здоров’я, чистого неба над вашими головами, нехай Бог береже всіх. Велике спасибі дідусю Колі, який протягував руку помочі, недоїдав, недосипав, приходив сам хворий, щоранку йшов, аби врятувати ріднесеньке, дорогесеньке наше дитятко. Низький вам всім уклін. Нехай вас всіх Бог береже.


Вся наша велика сім’я Вовченків


 

12 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК УКРАЇНИ


Шановні військово­службовці та ветерани Сухопутних військ Збройних Сил України! Щиросердно вітаємо вас із професійним святом!

Сухопутні війська є одним із найпотужніших видів Збройних Сил України та важливим чинником їх боєготовності. Сьогодні Сухопутні війська, як і всі Збройні Сили України, переживають непростий період свого існування. Однак, попри всі негаразди, воїни у повсякденній службі демонструють зразки вірності військовій присязі, гідно продовжують славні традиції мужніх захисників і визволителів Української землі.

Висловлюємо вам щиру вдячність за відданість професії, народу і Батьківщині та бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів і благополуччя. Миру та злагоди вам і вашим родинам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

14 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС


Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС! Дорогі земляки! Одну з найбільших техногенних катастроф на планеті — аварію на ЧАЕС — знає і пам’ятає увесь світ. Чорнобиль практично торкнувся кожного — хвороби, скалічені долі тих, хто ліквідовував наслідки аварії.

Висловлюємо глибоку повагу до людей, які пройшли через усі кола ядерного пекла, закривши собою світ від атомного лиха, що вирвалося зі зруйнованого четвертого блоку Чорнобильської АЕС.

Ми низько схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв і віддаємо данину пошани всім ліквідаторам цієї страшної аварії. Хай залишиться у минулому і ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи. Вічна вдячність живим і світла пам’ять загиблим!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

15 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ УКРАЇНИ


Шановні судді та працівники судових установ Новоград-Волинського краю! Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята!

Головна місія працівників судової гілки влади — служіння народу в ім’я законності, справедливості та гуманізму, що вимагає високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей.

Бажаємо вам, служителі Феміди, доброї вдачі, оптимізму й професійних успіхів, родинного тепла, шани громадян і підтримки держави!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

17 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники виконавчої служби Новоград-Волинщини! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Виконавча служба відіграє значну роль у суспільному житті країни. Адже завдяки своїй клопіткій праці та високій професійній відповідальності, державні виконавці стоять на сторожі захисту конституційних прав і свобод громадян, забезпечують утвердження в Україні верховенства права, принципів законності і справедливості.

З нагоди професійного свята бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, професійних звершень та успішного виконання всіх поставлених завдань!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Катерину Денисівну ПІВОВАР — 14.12.1922 р.н.

Ганну Василівну ТАРАНЕНКО — 15.12.1927 р.н.

Зінаїду Олександрівну ШЛЕНДЕР — 17.12.1928 р.н.

Андрія Казимировича КУЛІНСЬКОГО — 13.12.1967 р.н.

Ігоря Васильовича РОМАНЧУКА — 14.12.1967 р.н.

Олександра Миколайовича СОРОКУ — 17.12.1963 р.н.

Володимира Гнатовича СИЛЬВЕРТЮКА — 18.12.1940 р.н.

Григорія Семеновича ГОПКУ — 18.12.1951 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни