Вітання 49/2014

Вітання 49/2014



















































Поздравляем Алину РУЖИЦКУЮ!


Эта дата, как граница: перешла — нельзя назад. Юбилей — не шутка вовсе, это повод для тирад, поздравительных и метких, в честь рожденья твоего, а, тем более, справляешь двадцать пять ты лет всего. Пожелать тут можно много, ведь вся жизнь ещё в пути. И тут главное — не сбиться, счастье, дом, семью найти. Чтоб спокойным было сердце и надёжным, крепким тыл, чтоб уверенна в работе, каждый день, как сказка, плыл. Ты — красивая собою, сердце доброе внутри, заслужила быть счастливой, то, что есть, ты береги!


С любовью друзья



9 декабря празднует 35-летие любимый муж и самый лучший в мире папа — Дмитрий Александрович ПРОХОРОВ


Сильный муж — находка для жены, с ним невзгоды в жизни не страшны. Говорю всегда спасибо я судьбе, привела она меня к тебе. С Днём рождения, любимый мой, будь успешным и счастливым, будь собой! Охранять уют я буду и покой, чтоб гордился ты своей женой!


Твои любимые жена Наталья и дочка Настенька



7 грудня святкує ювілей наша люба донечка — Катюша Миколаївна ЛУК’ЯНЧУК із села Орепи


Ми раді, донечко, тебе привітати, щастя й здоров’я тобі побажати. Мирного неба і ясного сонця, щоб щедро й ласкаво світило в віконце.


З любов’ю твої тато й мама, дідусі й бабусі



7 декабря поздравляем с 30-летием Алексея Викторовича ПАПИША


С Днём рожденья тебя поздравляем и желаем прожить много лет, чтоб не знала душа молодая ни печали, ни горя, ни бед. Желаем счастья тебе, сын, любви, здоровья и удачи. Будь честен, добр и справедлив — ведь нету смысла жить иначе.


Родители и брат



5 грудня святкує свій ювілей Володимир Арсентійович БЕРЕЗЮК


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить із лиця. Мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця.


Сім’ї Березюків і Семенишиних


 

З 75-річним ювілеєм вітаємо батька — Володимира Тарасовича ГОРБАТЮКА


Летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад. А нам не віриться сьогодні, що Вам уже — 75. Хай нових днів ще буде безліч, без ліку — щастя і пісень, прийміть вітання найщиріші у цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм його щиро. Щоб радісним і довгим був Ваш вік. З добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З повагою і любов’ю дочки Людмила та Ольга


 

5 грудня — іменинник дорогий, коханий чоловік — Володимир Тарасович ГОРБАТЮК


Я з ювілеєм тебе вітаю! Щоб стільки ж раз весна цвіла! Сьогодні щиро я бажаю здоров’я, щастя і тепла! Щоб шлях твій був такий широкий, щоб мало було перешкод, щоб ювілей справляли сотий! І ти не знав тяжких турбот. Добра я зичу тобі сповна. Багато теплих, світлих днів! І довгі, довгії літа…


Дружина Єлена


 

5 грудня вітаємо Володимира Тарасовича ГОРБАТЮКА


Дорогий, коханий дідусю! Нехай яскравий вогник не згасне у очах твоїх, посмішка нехай не сходить з вуст твоїх! Ми тобі бажаємо усмішок, радісних турбот, здоров’я, щастя, веселощів!


З повагою внучки Сніжана, Альона


 

5 ГРУДНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРІВ


5 грудня вся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтерів — свято кожного, хто хоча б раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород чи визнання.

Шановні волонтери Новоград-Волинщини! Прийміть слова подяки за вашу безкорисливу працю на благо процвітання і миру в Україні, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, життєвих сил та натхнення!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

6 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ


Дорогі захисники Української держави! На вас покладена священна місія — захищати суверенітет та незалежність нашої держави від зазіхань зовнішніх агресорів, забезпечувати мирне життя свого народу. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

Щиро вітаємо всіх військовослужбовців із Днем Збройних Сил України та бажаємо вам усім незламної волі в подоланні професійних труд­нощів, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань. Зичимо мирного неба та спокою вам, добра та достатку вашим родинам.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

7 ГРУДНЯ — ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ


Шановні працівники органів місцевого самоврядування Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо вас із нагоди державного свята!

Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний розвиток територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців міста і району. Пріоритетним напрямом у стратегії розвитку громадянського суспільства в Україні є розширення прав органів місцевого самоврядування, наділення їх самостійно провадити господарсько-економічну діяльність та визначати головні цілі у розвитку українських місцевих громад.

Зичимо вам міцного здоров’я, творчої сили, успіхів та нових звершень на ниві зміцнення державності та місцевого самоврядування як запоруки утвердження свободи, незалежності і демократії.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Петровича САХНІШИНА — 05.12.1928 р.н.

Григорія Кузьмича ЗАСУХУ — 05.12.1929 р.н.

Маргариту Євгеніївну ІГНАТЬЄВУ — 05.12.1950 р.н.

Миколу Федоровича ФАБРИЦЬКОГО — 07.12.1926 р.н.

Олександра Леонідовича ПРОСКУРІНА — 07.12.1955 р.н.

Петра Федоровича РОМАНЮКА — 08.12.1926 р.н.

Василя Васильовича АНДРЄЄВА — 09.12.1925 р.н.

Галину Олексіївну БЕДНАШ — 11.12.1943 р.н.

Миколу Сергійовича САРГАНА — 05.12.1963 р.н.

Володимира Анатолійовича ГАЄВЦЯ — 05.12.1963 р.н.

Ігоря Петровича ЯКОБЧУКА — 08.12.1965 р.н.

Олександра Вікторовича ЗАВОРОТНОГО — 09.12.1966 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни