www.zvyagel.com.ua







Праздники Украины

free counters
Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
Сайт Свято-Троицкого кафедрального собора г.Новограда-Волынского Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 38/2015

18 Вересня 2015 | Оприлюднив: | 37 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що, за народним звичаєм, потрібно показати людині, у якої з’явився ячмінь на оці? А. Серп. Б. Молот. В. Мішок. Г. Дулю.
  2. Що хотіла отримати принцеса з казки «Дванадцять місяців»? А. Підсніжники. Б. Підгузники. В. Півлітра. Г. Туфельки.
  3. Хто відсутній на картині Васнєцова «Три богатирі»? А. І.Муромець. Б. А.Попович. В. Р.Абрамович. Г. Д.Нікітич.
  4. Символ якого знаку Зодіаку має жало? А. Рак. Б. Овен. В. Діва. Г. Скорпіон.
  5. Хто, за Леніним, розбудив Герцена? А. Двірник. Б. Дружина. В. Огарьов. Г. Декабристи.
  6. Прихильники англійського короля Георга хотіли отруїти Джорджа Вашингтона... А. Помідорами. Б. Горілкою. В. Ікрою. Г. Комплексним обідом.
  7. Яка з цих вершин найнижча? А. Еверест. Б. Ельбрус. В. Монблан. Г. Кіліманджаро.
  8. Хто з цих літераторів першим отримав Нобелівську премію? А. Б.Пастернак. Б. М.Шолохов. В. І.Бунін. Г. О.Солженіцин.
  9. Хто написав поему «Чорний чоловік»? А. С.Єсенін. Б. Є.Євтушенко. В. О.Блок. Г. В.Маяковський.
  10. В японських автобусах усередині салону є кілька сидінь, оббитих матеріалом червоного кольору, навідміну від решти синіх. Для кого вони призначені? А. Для п’яних. Б. Для вагітних. В. Для пенсіонерів. Г. Для депутатів парламенту від компартії.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №38: 1. Г. 2. А. 3. В. 4. Г. 5. Г. 6. А. 7. В. 8. В. 9. А. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

  1. 2 коментарі в статье “Тестодром 38/2015”

  2. Написал: Vika 11.10.2015 | Ответить

    Цитировать

    де ваш гороскоп, окрім друкованої газети, можна знайти?

    admin ответил:

    больше нигде. вас интересует только текущий гороскоп или старые тоже?

Вы должны войти что бы писать комментарии.