КЕРІВНИК ТА ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ

КЕРІВНИК ТА ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ

У нашому житті є такі яскраві особистості, про яких хочеться сказати слова особливої поваги та вдячності. І саме до них належить голова міської організації Народної Партії С.І.Лавренюк. Це людина особливого гатунку і особливої долі.
Сергій Іванович Лавренюк народився 6 грудня 1953 року в містечку Любарі Житомирської області. Закінчив Львівський політехнічний інститут. З 1980 року приїхав до Новограда-Волинського, де розпочав службу помічником начальника політвідділу ракетної бригади, а з 1994 року — призначений заступником начальника відділу з виховної роботи 30-ї танкової бригади, з 2002 року — заступник командира 30-ї танкової дивізії. В 1993 році закінчив з відзнакою гуманітарну академію Збройних сил України. Під час проходження військової служби неодноразово був нагороджений медалями.
2003 року Сергій Іванович звільнився з військової служби, маючи звання полковника. Сповнений сил, досвіду, життєвої енергії, будучи людиною, яка глибоко орієнтується у всіх тих політичних віяннях, що відбуваються у нашій державі, С.І.Лавренюк обрав для себе в житті єдиний орієнтир – завжди і у всьому підтримувати, сприяти і працювати у партії, яку очолив наш земляк, мудрий і перспективний політик, В.М.Литвин. Адже Володимир Михайлович — це саме той політик і громадський діяч, котрий дійсно на сьогодні потрібен Україні і українському народові.
Працюючи самовіддано, Сергій Іванович проявив себе в лавах Народної Партії як прекрасний організатор, виважений і толерантний, тактовний і самовимогливий. І коли постало питання про те, хто має очолити Новоград-Волинську міську організацію НП, то всі одноголосно висловились за те, що саме С.І.Лавренюк є такою особистістю.
Варто відзначити, що Сергій Іванович повністю виправдав довіру однопартійців, згуртувавши та об’єднавши всіх в одну команду, будучи при цьому істинним професіоналом своєї справи та керівником і людиною з великої літери. Саме з його ініціативи і під його керівництвом, чітко втілюючи в життя політику В.М.Литвина, було зроблено багато добрих справ для нашого рідного Новограда-Волинського, планується роботу в цьому напрямку активно продовжувати і далі.
Варто відзначити також, що С.І.Лавренюк – прекрасний чоловік та батько, завжди глибоко поважає такі цінності як сім’я і родина. Його дружина — Галина Олексіївна – лікар, син Андрій, наслідуючи батька, закінчив факультет журналістики військового відділення Львівського університету і нині працює за фахом. Дочка Іванна – студентка.
6 грудня Сергій Іванович Лавренюк відзначатиме прекрасний ювілей свого життя. З цієї нагоди хочемо щиро побажати йому міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, життєвої наснаги, творчого натхнення та успіхів у всіх починаннях та справах!
З повагою виконавчий комітет міської організації Народної Партії, фракція депутатів міської ради НП