Футбольний «Звягель» розпочинає з нічиєї

2 квітня відбулися перші матчі 1/16 фіналу кубку Житомирської області з футболу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Створена цьогоріч силами місцевих підприємців і футбольних функціонерів команда «Звягель» свій перший офіційний матч провела в Ємільчиному, де розійшлася бойовою нічиєю з тамтешньою командою — 2:2. Голами у складі новоградців відзначилися Артем Гороницький і Владислав Яворський.
Як розповів голова правління ФК «Звягель» Віктор Бондарчук, до складу новоствореної команди залучені винятково молоді й перспективні місцеві футболісти. Тренер — Андрій Лось, серед засновників — викладачі ДЮКФП Андрій Скидан і Валерій Блізніченко.
Підготовку до сезону ФК «Звягель» розпочав ще у лютому. Згодом провели дві товариські гри: перемогли ФК «Романів» — 4:1 і зіграли внічию з коростенським «Малом» — 2:2.
Матч-відповідь 1/16 фіналу кубку області відбудеться вже найближчої суботи, 9 квітня, о 14:00, на стадіоні «Авангард».
Нагадаємо, що ФК «Авангард» (Новоград-Волинський) як діючий володар обласного кубку включиться у боротьбу з наступної стадії змагань.
Тож, якщо обидві команди зможуть фінансово підкріпити своє бажання брати участь в обласних змаганнях, то цього сезону на вболівальників може чекати вдвічі більше місцевого футболу.
Олег БРЮХАНОВ