Вітання 22/2016

Вітання 22/2016



















































26 травня вітаємо Лесю Миколаївну КРАВЧУК


Є ювілеї досить різні, та є одна з найкращих дат, коли вітають друзі та родина. Хай життя твоє квітує квітом, і День народження приходить знов і знов. А доля хай дарує з кожним роком міцне здоров’я, щастя та любов. Хай Мати Божа оберігає від зла, хвороби та журби. Нехай Господь щедроти посилає сьогодні, завтра та завжди!


З повагою сім’ї Горбач, Кондратюків і Коваленків



26 травня відзначила 10-ліття наша донечка — Богдана БІЛОШЕВСЬКА


Щоб ти завжди була щаслива, добро пізнала у житті, і щоб сміялися до тебе із неба зорі золоті. Щоб гріло сонечко ласкаве, щоб Бог тебе в опіці мав, а Ангел твій охоронитель з плеча твого щоб не злітав. Ми дякуємо Богу, що ти у нас є, хай силу і радість тобі Він дає!


Твої люблячі мама і тато



28 травня святкує славний ювілей любий татусь і найдобріший та турботливий дідусь — Сергій Степанович ТКАЧУК


Дорогенький наш! У цей прекрасний весняний день, день твого народження прийми від нас щирі і сердечні побажання, міцного здоров’я тобі, злагоди, добробуту, безмежного людського щастя, святкового настрою та перемог на життєвих стежках. Хай дороги стеляться крилато, будуть чисті, рівні, як струна, а добро не оминає хату, як не оминає цвіт весна. Хай здоров’я, радість і достаток стеляться, як вишні цвіт, хай малює доля з буднів свято, а Господь дарує ще багато літ.


З любов’ю і повагою донька Ліна, онучка Анастасія та син Богдан



30 травня з нагоди прекрасного ювілею 30-річчя колектив підприємства райспоживспілки «Заготпромторг» від щирого серця вітає свого директора — Олега Валерійовича Войцехівського


Сердечно зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги, родинного затишку, благополуччя і добра. Бажаємо Вам зберегти найкращі людські якості і завжди залишатися таким енергійним, діловим, відповідальним і потрібним людям, яким ми Вас знаємо. Нехай кожен день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, а мрії втілюються у життя та приносять бажані радість і задоволення.


3 повагою Ваш колектив



28 травня святкують Смарагдове весілля — 55 років подружнього життя — Степан Арсентійович та Ганна Леонтіївна ТКАЧУКИ з села Велика Горбаша


Бажаємо міцного здоров’я, якого ні за які гроші не купити, родинного тепла, яке нічим не замінити. Шани людської, яку не кожен може заслужити, затишку в хаті, який щодня нас до себе манить. Живіть щасливі і бадьорі, не знайте горя, сліз і бід, хай ваша теплота, любов і ласка родині помагають в дружбі жить.


3 доньки, 5 синів з сім’ями, 15 онуків, 8 правнуків



30 травня святкує прекрасний ювілей Олег Валерійович Войцехівський


Дозвольте з ювілеєм привітати, і побажати від душі багато щастя і добра багато. Хай буде світлим кожен день в житті, хай негаразди завжди обминають, хай буде легко Вам вперед іти, і словом добрим Вас завжди вітають. Бажаєм успіхів великих у роботі, й побільше творчих Вам натхнень. Нехай минають завжди всі турботи, і хай приносить радість кожний день. Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла. Бажаєм Вам здоров’я, щастя й сили, радості земної і тепла.


3 найкращими побажаннями колектив ТОВ ВКФ «Смолка»



25 травня святкував 60-річчя Дмитро Броніславович ТОДОРОВИЧ


Як вода джерельна, будь завжди здоровий, хай сміються очі, не хмуряться брови. Зігрівають серце почуття високі, а Господь дарує 100 щасливих років.


З любов’ю дружина



28 травня святкує ювілей найдорожча люба людина на світі, матуся та бабуся — Ядвіга Йосипівна БУЧИНСЬКА з села Сусли


Ненько Ви наша, матусю рідненька, сонечко в небі ясне. Цей день святковий всі ми пам’ятаємо, дозвольте привітати сьогодні Вас. Хай Бог повертає Вам втрачені сили, шле з неба здоров’я і радість душі, у домі рідному з любов’ю, з теплом стрічайте нас завжди. Живіть сто років, люба наша, без туги, болю і журби. Ми в ювілейний світлий день Вам уклоняємося до землі.


З любов’ю діти, онуки, рідні, невістка Галя



ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ 2016 РОКУ, ВЧИТЕЛІ, ШКОЛЯРІ, БАТЬКИ!


В останні дні травня пролунає шкільний дзвоник, сповіщаючи про закінчення чергового навчального року, і востаннє — для випускників, подаючи сигнал про початок нового і надзвичайно цікавого життя. Відтепер ви, юні друзі, самостійно прийматимете свідомі, виважені рішення, власними силами і здібностями будуватимете своє життя, життя рідного краю та країни.

Щиро вітаємо всіх зі Святом останнього дзвоника! Зичимо вам, дорогі діти, вашим батькам, усім рідним міцного здоров’я, щастя, добра, радості, сімейного затишку, злагоди, миру та здійснення мрій і задумів!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

29 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРОТВОРЦІВ ООН


Шановні миротворці та ветерани військової служби! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Міжнародного дня миротворців ООН.

Цього року Україна відзначає 24 роки з початку своєї участі в міжнародній миротворчій діяльності. Весь цей час військовослужбовці Збройних Сил України у складних, а нерідко й екстремальних, умовах гідно виконували свою почесну і благородну місію далеко від Батьківщини.

Сердечно вітаємо зі святом усіх, хто брав участь і зараз виконує завдання з підтримки миру в миротворчих операціях під егідою ООН та інших міжнародних організацій.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

1 ЧЕРВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ


Шановні жителі Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем захисту дітей!

Діти — наш найдорожчий скарб. І сьогодні чи не найголовніше завдання всіх дорослих полягає в тому, аби створити належні умови для повноцінного розвитку дітей. Адже саме від батьків, вчителів та наставників досить часто залежить, яку життєву стежину обере молоде покоління, якою буде доля дитини.

Дорогі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми! Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, наполегливості та успіхів у всіх ваших починаннях, а ми, дорослі, зробимо все можливе задля реалізації ваших мрій!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Віру Максимівну ЗАБАШТУ — 26.05.1930 р.н.

Володимира Талімоновича МАЛІНОВСЬКОГО — 29.05.1931 р.н.

Валентину Леонтіївну СОЛОЩУК — 29.05.1931 р.н.

Азриля Ароновича ШНІРЕЛЯ — 30.05.1925 р.н.

Костянтина Івановича КАРПУШІНА — 31.05.1926 р.н.

Юрія Вікторовича ГЛАДКОГО — 28.05.1965 р.н.

Олега Михайловича ІГНАТЮКА — 29.05.1966 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів,

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни,

Редакція газети «Звягель»