Золота молодь звягельщини-2016

Золота молодь звягельщини-2016

ЗНАЙОМТЕСЯ: МЕДАЛІСТИ МІСТА І РАЙОНУ
Пролунав останній дзвоник, за ним — випускний бал, і перед кожним із учорашніх школярів відкриються двері дорослого життя. Яким воно буде, — значною мірою залежить від них самих. Адже шкільні роки, коли вони перебували під постійною опікою батьків та вчителів, залишаються у минулому. Водночас кожен із випускників покидає школу не з порожніми руками, а маючи багаж знань і вмінь, які, маємо надію, не раз допоможуть молоді у виборі правильних життєвих рішень.
Звісно, що не завжди оцінки в атестаті відіграють визначальну роль у подальшому житті людини. Втім школярі, котрі щороку демонстрували найвищий рівень знань із кожного предмету, без сумніву, заслуговують на особливу повагу.
Які вони — щасливі володарі золотих та срібних медалей? Відповідь на це питання дає газета «Звягель», представляючи вашій увазі нашу традиційну рубрику, підготовлену спільно з інформаційно-методичним центром управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради та відділом освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації.
























































































































































ГЕРАСИМЧУК Наталія, НВК, золота медаль


Навчалася у НВК з першого класу. За одинадцять років навчання у гімназії мала стабільно високий рівень знань з усіх предметів. Наполеглива, відповідальна, ерудована, що, безперечно, допоможе Наталці здобути омріяну спеціальність — «Міжнародний економіст» — і досягнути статусу топ-менеджера в солідній міжнародній фірмі.


ЛЮЛЕВИЧ Анастасія, НВК, золота медаль


За що б не бралася Анастасія — чи то навчання, чи то гра на фортепіано, чи заняття з карате — все їй вдавалося на найвищому рівні. У майбутньому бачить себе висококласним спеціалістом у галузі міжнародних відносин.

Анастасія має вагомі здобутки у всеукраїнських олімпіадах із базових дисциплін. Протягом останніх років неодноразово ставала призером ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики та учасником ІІІ етапу.


НАРАДОВА Дар’я, НВК, золота медаль


За період навчання зарекомендувала себе як старанна, дисциплінована, працелюбна, уважна учениця та вірна подруга. Протягом усіх шкільних років постійно самовдосконалювалась. Її глибокі знання, дисциплінованість, працелюбство безперечно дозволять Даші здійснити мрію — стати кваліфікованим фармацевтом.


ЗЛОЧЕВСЬКА Юлія, НВК, срібна медаль


Навчалася у НВК тільки на «відмінно» з першого класу. Юля — розумна, вихована, поміркована дівчина, яку поважають всі, без винятку, однокласники. Гімназистка на високому рівні володіє англійською, німецькою, польською мовами. Учениця чудово співає, грає на фортепіано, є активним учасником гімназійних концертів. Своє майбутнє Юлія пов’язує з вивченням іноземних мов.


СТАРОДУБ Ірина, НВК, срібна медаль


Навчалася у НВК з першого класу. За цей період зарекомендувала себе як старанна, дисциплінована, працелюбна, уважна учениця. Ірина багато уваги приділяє предметам фізико-математичного та природничого профілів, але надає перевагу предметам гуманітарного циклу. Має вагомі здобутки у всеукраїнських олімпіадах із базових дисциплін.


СУЛКОВСЬКА Магда, НВК, срібна медаль


На «відмінно» навчалася у НВК з першого класу. Є неодноразовим переможцем і призером міських та обласних олімпіад з української мови та літератури, англійської мови. Дівчина понад усе любить читати, надаючи перевагу книгам, а не електронним носіям. У майбутньому хоче стати філологом-мовознавцем.


ПЛИСАК Тетяна, НВК, срібна медаль


Серйозна, працелюбна і надзвичайно старанна дівчина. Саме ці якості допомогли їй завершити навчання у числі медалістів. Водночас їй завжди вистачало часу, щоб співати, танцювати, грати на фортепіано та брати участь у гімназійних театральних виставах. Прагне вступити в Острозьку академію та вивчати романо-германську філологію.


КОСТЮК Аліна, НВК, срібна медаль


Навчалася у НВК з першого класу. Учениця володіє навчальним матеріалом на високому рівні, засвоює його швидко та грунтовно, надає перевагу предметам гуманітарного спрямування.

Аліна — дівчина-посмішка, її ніколи не бачили засмученою. Гімназистка — артистична, чудово танцює, багато років танцювала в ансамблі «Модерн».

У подальшому житті не бачить для себе іншої професії, крім лікаря.


ЛЕТУШЕВ Олексій, НВК, срібна медаль


Навчався у НВК з першого класу. Олексій — всебічно розвинена та гармонійна особистість, він має широке коло інтересів і захоплень. Хореографія, гра на гітарі, малювання завжди допомагали Олексію проявити себе не тільки як відмінника у навчанні, а й як творчу особистість. Активна життєва позиція гімназиста дозволить йому досягти успіху в будь-якій сфері діяльності.

Учень є призером всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін, а саме — з фізики (призер ІІ та ІІІ етапів).


ДОНЧУК-ДОНЦОВ Петро, ЗОШ №3, золота медаль


Найкращий учень Новоград-Волинської ЗОШ I-III ступенів №3. Переможець у номінації «Інтелектуал» у 2014-2015 навчальному році. «Гордість міста» — у 2016 р. Переможець міських олімпіад із біології, української мови та літератури, хімії, фізики, російської мови та зарубіжної літератури, географії, інформатики та інформаційних технологій, неодноразово нагороджувався дипломами різних ступенів.


САВІН Олександр, ЗОШ №3, срібна медаль


Навчався у школі з 2014 року. За цей час виявив високий рівень знань, має гарну пам’ять і уяву.

Активний у різних шкільних та позашкільних заходах. Є учасником та переможцем багатьох інтелектуальних, творчих і спортивних конкурсів, змагань та олімпіад.

Олександр — спокійний, врівноважений та комунікабельний. Має авторитет серед товаришів. Завжди безвідмовно відгукнеться на допомогу, працьовитий та доброзичливий.


КІРІЛЕНКО Максим, СШ №4, золота медаль


Протягом усіх навчальних років навчався на «відмінно», брав участь в олімпіадах, конкурсах і неодноразово ставав переможцем міських та призером обласних олімпіад із географії, економіки, інформатики, математики, історії. У цьому навчальному році став призером Всеукраїнської олімпіади IV (Всеукраїнського) рівня з географії. Має схильність до предметів природничо-математичного циклу. Мріє бути успішним бізнесменом, економістом.


МОРОЗ Богдан, СШ №4, золота медаль


За час навчання у школі показав себе з позитивного боку. Розвинений всебічно. Має однакову схильність до всіх предметів шкільної програми. Уважний, завжди проявляв старанність у навчанні.

Є неодноразовим переможцем та призером всеукраїнських олімпіад із математики, хімії на міському та обласному рівнях. Учасник «євроклубу», входить до складу прапороносної групи. Мріє стати хіміком-технологом.


ФЕДОРОВА Руслана, СШ №4, золота медаль


За час навчання у школі проявила себе як здібна, ініціативна, дисциплінована учениця. Протягом навчальних років навчалася на «відмінно». Має більшу схильність до предметів природничо-математичного циклу. Логічно мислить, аналізує, співставляє, робить аргументовані висновки. Мріє стати хіміком-технологом чи архітектором.


СЕРБ Анна, СШ №4, золота медаль


Протягом усіх навчальних років навчалася на «відмінно». На уроках Анна уважна, організована. Має більшу схильність до предметів гуманітарного циклу. Неодноразово займала призові місця на всеукраїнських олімпіадах різних рівнів з англійської та української мов. Мріє вступити до столичного ВНЗ та стати успішним менеджером, економістом.


ТРИГУБ Олександра, СШ №4, золота медаль


За час навчання у школі проявила себе як старанна, дисциплінована учениця. Протягом усіх навчальних років навчалася на «відмінно». Має більшу схильність до предметів математичного напрямку. Логічно мислить, аналізує, робить аргументовані висновки.

Мріє стати успішним маркетологом.


БОРОЗДІНА Діана, СШ №4, золота медаль


За роки навчання в СШ №4 зарекомендувала себе здібною ученицею. До навчання ставиться сумлінно, має глибокі знання з усіх предметів, всебічно розвинена, особливо захоплюється історією. На Всеукраїнській олімпіаді обласного рівня з історії одержала диплом ІІІ ступеня. Була учасницею МАН з історії. Діана мріє навчатися на факультеті міжнародного права.


БОНДАРЧУК Катерина, СШ №4, золота медаль


Катерина належить до числа кращих учнів школи. Захоплюється художньою літературою. Особливий інтерес виявляє до вивчення німецької мови. На Всеукраїнській олімпіаді міського рівня з правознавства зайняла ІІ місце, з німецької мови — І місце та за результатами олімпіади обласного рівня з німецької мови здобула диплом ІІ ступеня. Мріє навчатися у ВНЗ та стати викладачем іноземної філології.


БОЙКО Анастасія, СШ №4, золота медаль


Належить до числа кращих учнів школи. Критично ставиться до власних вчинків і відверто про це говорить. Анастасія належить до категорії учнів, які повною мірою використовують свої можливості і здібності. Захоплюється спортом, особливо — легкою атлетикою. Має перемоги міського, обласного та всеукраїнського рівнів, а також була членом обласної збірної.

Виявляє більшу схильність до предметів гуманітарного циклу. Неодноразово займала призові місця на всеукраїнських олімпіадах міського рівня з англійської та української мов. Входить до складу прапороносної групи.

Мріє навчатися у ВНЗ на факультеті журналістики.


ОМЕЛЬЧЕНКО Євгеній, ЗОШ №6, срібна медаль


Євгеній — президент школи №6, голова шкільного клубу «Ерудит», учасник міських олімпіад з історії, правознавства, фізики, турнірів юних фізиків. Захоплюється греко-римською боротьбою, футболом.


ПАНЧУК Марина, ЗОШ №6, срібна медаль


Є лауреатом обласних та призером міських олімпіад із російської та німецьких мов, призер конкурсів «До Лесі наша думка лине…», ім.Т.Шевченка та ім.П.Яцика. Учасник клубів «Ерудит», «Еколог».


БРИНЧАК Михайло, ЗОШ №9, золота медаль


Член шкільного парламенту. Відмінник, кращий спортсмен школи. Активний учасник шкільного театру «Фортуна», визнаний кращим актором міського конкурсу театральних колективів. Призер міської предметної олімпіади з правознавства (ІІІ місце). Мріє стати студентом Київського національного університету ім.Т.Г.Шевченка.


АРДИКУЦА Аліна, колегіум, золота медаль


Була учасницею Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України». Пройшла відбірний тур американської програми «Flex» у 2015 р.

Займається музикою, хореографією, має гарні артистичні здібності, любить поезію.


ДУБІНІНА Вероніка, колегіум, золота медаль


Гордість колегіуму, яка своїми здобутками примножила і здобутки школи. Важко уявити, як у такій ніжній, толерантній, тендітній дівчині поєднується велика жага до знань, постійний пошук чогось нового, невгамовність до наукових розвідок. Вважає, що ми самі є творцем нашого щастя, а щира любов до світу породжує його любов до нас.


МЕЛЬНИК Володимир, колегіум, золота медаль


Незмінний призер олімпіад із фізики. Наполегливий, невідступний у своїй точці зору, великий мрійник, зразок акуратності та охайності. Володя — заощадливий у часі, тому і цитує Г.Сковороду: «З усіх утрат утрата часу — найтяжча».


МОСІЙЧУК Олександр, колегіум, золота медаль


Постійний учасник та переможець предметних турнірів та олімпіад. Математик і танцюрист, історик й економіст. Без нього не обійшовся жоден обласний турнір. Сашко ніколи не відмовляв однокласникам, коли потрібно було готуватися до серйозних творчих конкурсів. Фіналіст Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України». Номінант на звання «Учень року» у міському заході «Гордість міста».


ПРИМАК Юлія, колегіум, золота медаль


Має високі досягнення у предметних олімпіадах та турнірах.

Юля — це промінчик доброти. Завжди усміхнена й привітна, пунктуальна. Вона вважає, що той, хто прагне, зробить більше за того, хто може. Юля — призер міських олімпіад та конкурсів, учасниця обласних турнірів, півфіналіст Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України».


САВИЧ Марія, колегіум, золота медаль


Не знаєш, як написати слово, не вмієш розв’язувати задачі, не знаєш, де Мадагаскар, не даються закони Ньютона, потрібно «склеїти» фільм — підійди до Марії, і у тебе буде відмінний результат. Окрім міських і обласних досягнень, вона ще стала півфіналісткою Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України».Керується думкою, що потрібно прислухатися до серця.


АНДРЕЄВА Любов, колегіум, срібна медаль


Займала активну позицію у громадському житті класу і школи як організатор класного колективу. Брала участь у міських олімпіадах з російської мови та зарубіжної літератури.Серйозно займається спортом. Стала чемпіоном України з карате-до.


КУРИЛЕНКО Олена, колегіум, срібна медаль


Має диплом III ступеня на обласному рівні у літературному конкурсі «Розкрилля душі», II місце — в міській олімпіаді з екології. Олена пише вірші, багато читає. Любить подорожувати містами України, велика патріотка своєї великої та малої Батьківщини.


ЯКУБОВСЬКИЙ Сергій, Жолобненська школа І-ІІІ ступенів, срібна медаль


За роки навчання я зустрів вірних друзів та мудрих порадників. Хочу подякувати від щирого серця своїм батьками за щоденну підтримку та мудрим вчителям за знання, які я маю. Переконаний, вони допоможуть мені в майбутньому.

Я вирішив присвятити життя інформаційним технологіям, бо з дитинства цікавився ними. Мати справу з комп’ютером у мене добре виходить, та й математика дається мені все-таки легше, ніж гуманітарні науки.

Тому зараз я надіюсь, що мої сподівання все ж втіляться в життя, і в майбутньому я працюватиму на благо держави як ІТ-спеціаліст.


СНИЦАР Алла, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів, золота медаль


Із дитинства моєю мрією було вступити до обраного ВНЗ та здобути якісну вищу гуманітарну освіту. Хочу висловити велику вдячність своїм батькам і вчителям, які самовіддано допомагали мені йти до цієї мети.


ІВАНЧУК Аліна, Жолобненська школа І-ІІІ ступенів, срібна медаль


За одинадцять років навчання школа стала для мене не тільки місцем, де отримують знання, але й дійсно другою домівкою. Там завжди були поруч вчителі, котрі могли зрозуміти та допомогти.

Звичайно, за все, що маю в житті, я дякую батькам. Вони є для мене опорою, дороговказною зіркою, вірними та надійними друзями.

У майбутньому я прагну знайти своє місце в суспільстві, вибрати цікаву професію, досягти певних висот у кар’єрі та створити міцну сім’ю.


ТЕРНОПОЛЬСЬКА Яна, Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів, срібна медаль


Усі ми з дитинства замислюємося про майбутню професію. Я зробила свій вибір — мрію стати вчителем і приносити користь своїй країні.

Своїй школі я бажаю процвітання, ще більше розумних і добрих дітей та незабутніх моментів і перемог.

   
 
— золота медаль
 
— срібна медаль