Вітання 25/2016

Вітання 25/2016







































































19 червня виповнюється 50 років Ользі Андріївні ПЕТРУК


За недоспані ночі, матусю, вклоняємося! За турботу і ласку, підтримку, любов! І в народження день ми тобі зізнаємося, що завжди відчували міць твоїх молитов. Тож тобі побажаємо багацько терпіння, трохи менше хвилюйся й побільше радій, ти для нас — наче ясного сонця проміння — тож із плином років тільки молодій!


З любов’ю та найкращими побажаннями дочки Юлія, Людмила, зять Євген та внуки



16 червня святкував 70-ліття наш дорогий Валентин Ничипорович МОВЧАН


Дозвольте Вас нам привітати, душею зичим не старіть, минулих днів не помічати, а з кожним роком молодіть. У радощах земних купайтесь, радійте доброті людей, і, якщо можна, постарайтесь зустріть столітній ювілей!


З повагою дружина, син, невістка, дочка та внуки



18 червня зустрічає свій ювілей чудова жінка, прекрасна матуся і бабуся — Галина Дмитрівна СТЕПАНЮК з с.Кикова


Пливуть роки, як дощові хмарини, летять вони й не вернуться назад. Вам солов’ї сьогодні на калині навіщували дзвінко 70! Вам — 70! І на шляху на Вашім хай стелиться удачі дивоцвіт! Нехай Господь дарує повну чашу здоров’я й щастя Вам на безліч літ.


З любов’ю родина Тимошенків



18 червня святкує свій ювілей наша дорога, кохана Надія Григорівна ВАЩЕНКО


У цей сонячний день тебе вітаємо зі святом, бажаємо здоров’я і щастя багато, удачі у всьому, щоб рідні всі поруч завжди залишались. Побільше яскравих і світлих думок, хай плине життя, мов веселий струмок.


Чоловік і вся родина



Вітаю свого коханого — Лева Леонідовича ГОРДІЙЧУКА з Днем народження!


Леве мій! Нехай збуваються всі твої мрії. Я тебе кохаю!


Твій Лучик!


 

20 червня вітаємо з 65-річчям коханого чоловіка та турботливого батька — Василя Володимировича МАМАЙЧУКА


З найтеплішими почуттями бажаємо доброго здоров’я, невичерпних сил та енергії, родинного благополуччя, мудрості, терпіння, миру і Божого благословення на многії літа.

Цей ювілей — не тільки Ваше свято,

Радіють усі рідні й друзі теж.

Хай Бог пошле іще років багато,

Здоров’я, щастя, радості без меж!

Нехай добром наповнюється хата,

Достатком, щирістю і сонячним теплом.

Хай буде вірних друзів в ній багато,

Прихильна доля огорта крилом.

А весни будуть світлі, легкокрилі,

Не буде втоми вмілим рукам.

Нехай здійсниться те, що не збулося,

І добре серце не підкориться рокам.


З повагою і любов’ю дружина та діти


 

20 червня святкує 65-річчя директор ТОВ «АВАН-сервіс» Василь Володимирович МАМАЙЧУК


Всім колективом ми Вас вітаєм! Щасливий той, кого шанують люди, за труд, за чуйність, за тепло душі, нехай здоров’я й сил до Вас прибуде, нехай до серця старість не спішить. Відтепер поволі хай роки чудові плинуть до сторіччя по живій воді, щоб були Ви радісні й здорові, а серцем і душею — завжди молоді!


З повагою колективи ТОВ «АВАН-сервіс», ФОП Мамайчук О.В.


 

УКЛІН ВАМ, ЛІКАРЮ!


Людське життя схоже на калейдоскоп: подібно до візерунків у ньому, неможливо передбачити його події. Іноді серед тих подій трапляються й болючі. Тоді на допомогу приходять люди у білих халатах. Не шкодуючи сил, не думаючи про час, покликавши на допомогу власне сумління, досвід і старання, лікар вступає у бій із недугами. Від його волі, віри й бажання допомогти залежить стан хворого, а часом — і людське життя.

Кажуть, обираючи професію, людина народжується вдруге. Хороший лікар — це не лише професійний вибір, це — й Боже благословення, доленосне покликання. Лікарів багато і серед них ті, про кого кажуть — справжні.

Лікарем за покликанням є Наталя Іванівна Лібіченко — ревмокардіолог нашої поліклініки. Уважна, впевнена, привітна, високопрофесійна, наполеглива, безвідмовна.

Коли я захворіла, то втратила надію на швидке видужування. Саме тоді Бог послав мені зустріч із Наталією Іванівною. ЇЇ праця, вчасне професійне втручання, правильно призначений курс лікування дали позитивний результат. Яке щастя почуватися здоровою!

Напередодні свята медичного працівника низько вклоняюся Вам, лікарю, і прошу в Бога, щоб послав успіхів у роботі, а ще — щастя, радості, благополуччя, міцного здоров’я усій Вашій родині!


Надія ПАЛІЙ


 

ПОДЯКА


Педагогічний та учнівський колективи НВВПУ висловлюють щиру вдячність міській владі, депутатам міської ради, керівникам підприємств, установ, організацій за те, що знайшли час та привітали колектив зі знаменною подією — першим 50-річчям закладу.

Особлива вдячність генеральному директору ПП «Меблева фабрика «Мірт» Ющенку Олександру Миколайовичу, директору ПрАТ «ВКФ «Леся» Кондратюк Тетяні Миколаївні, директору ПП «Будівельної компанії «Крот» за багаторічну плідну співпрацю, забезпечення робочими місцями наших випускників та за допомогу у зміцненні матеріальної бази училища.


 

ПОДЯКА


Висловлюю щиру подяку усьому колективу травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО. Найкращим досвідченим лікарям, які працюють на совість, медичним сестричкам, рентгенологам, молодшому медичному персоналу, які, не покладаючи рук, цілодобово рятують життя та чергують у ліжка хворої людини. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щирі і відкриті серця. Нехай Господь береже Вас та Ваші родини.


З повагою Ваша пацієнтка Гранковська Катерина Лук’янівна


 

ПОДЯКА


Жителі мікрорайону «Смолка» вдячні депутату міської ради Табалюку Віталію Станіславовичу за якісне відновлення доріг.


 

19 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ


Свято Трійці — безцінна духовна окраса України. Для нашого народу вона століттями була втіхою в час смутку та джерелом натхнення в дні трудів і звершень. Цей день — чудова нагода відкинути сумніви та образи, згуртуватися в любові та братерстві, долучитись до колективної пам’яті поколінь українців, їх мудрості і сили. Із вірою і надією в серці, освяченою православним духом, ми подолаємо всі перешкоди і переможемо ті сумні випробування, які сьогодні стоять перед державою.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

19 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА


Шановні медичні працівники Новоград-Волинщини — лікарі, фельдшери, медсестри, ветерани охорони здоров’я! Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем медичного працівника. Прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, найтепліші слова, захоплення й повагу.

Дорогі медпрацівники, бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі, щастя вам і вашим родинам!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

22 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ


Шановні земляки! Дорогі ветерани! У цей день ми схиляємо голови перед загиблими у найбільшій в історії людства війні, згадуємо мільйони полеглих українців. 22 червня 1941 року гітлерівські війська вторглися на нашу землю, якій судилося надовго стати центром кровопролитних оборонних боїв і наступальних операцій.

Світла пам’ять усім загиблим за свободу України. Завдяки їхньому подвигу, в нашій державі обов’язково настане спокій та мир. Ветеранам, вдовам, учасникам війни та дітям війни щиро бажаємо міцного здоров’я, злагоди, благополуччя.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

23 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ


Шановні державні службовці Новоград-Волинщини! Державний службовець — це особлива професія, це — нелегка праця, яка потребує патріотизму, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Від вашого професіоналізму та наполегливості великою мірою залежить вирішення тих важливих соціально-економічних завдань, які стоять перед нашим містом, районом та країною в цілому.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та нових здобутків в ім’я великого майбутнього нашого Новоград-Волинського краю та держави в цілому.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Президія ради міської організації ветеранів щиро вітає медичний персонал та ветеранів медичної галузі міста і району з професійним святом — Днем медичного працівника! Всього вам доброго, життєвих благ, любові, поваги від пацієнтів!


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Леоніда Дмитровича КУШНІРА — 17.06.1948 р.н.

Миколу Зигмундовича ХОМЕНКА — 19.06.1965 р.н.

Олену Карпівну БУГАЙЧУК — 19.06.1926 р.н.

Сергія Павловича КІТЛЕЙЧУКА — 20.06.1953 р.н.

Миколу Лук’яновича ВАСИЛЕНКА — 21.06.1927 р.н.

Володимира Павловича СУРКОВА — 22.06.1958 р.н.

Петра Миколайовича КОСТЮКА — 22.06.1965 р.н.

Антоніну Іванівну СУМКІНУ — 23.06.1925 р.н.

Олену Михайлівну ПУГАКОВУ — 23.06.1926 р.н.

Миколу Миколайовича ДЕЙНЕКУ — 23.06.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів,

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни,

Редакція газети «Звягель»