Вітання 24/2016

Вітання 24/2016



















































7 червня відсвяткував День народження Валерій Анатолійович ЯРОЦЬКИЙ


Брате мій, вітаю зі святом — Днем народження твоїм. Залишайся завжди другом і порадником моїм. Хай Ангели тебе оберігають і Божа ласка з неба прибуває!


З повагою друг Сергій



12 червня виповнюється 75 років Костянтину Христофоровичу Сєрякову — без перебільшення, легендарній постаті в гирьовому спорті Новограда-Волинського і району


Костянтин Сєряков — кандидат у майстри спорту СРСР з важкої атлетики, майстер спорту УРСР із гирьового спорту, майстер спорту міжнародного класу, семиразовий чемпіон світу з гирьового спорту серед ветеранів, багаторазовий чемпіон України серед ветеранів.

Завдяки тренерській майстерності Костянтина Христофоровича, на теренах Звягельського краю було виховано сотні спортсменів, котрі прославили місто і район на всеукраїнському і міжнародному рівнях.

Від імені газети «Звягель» та спортивної громадськості міста і району бажаємо Вам, Костянтине Христофоровичу, міцного здоров’я, щастя, довголіття і нових перемог!



11 червня святкує свій День народження коханий чоловік, батько і дідусь — Сергій Степанович КОСТЮК


В цей сонячний день Вас вітаємо зі святом, бажаємо здоров’я і щастя багато. Удачі у всьому, щоб мрії збувались, щоб рідні всі поруч завжди залишались. Побільше яскравих і світлих думок, хай плине життя, мов веселий струмок!


Дружина Галина, син Максим, дочка Мирослава, онуки Ілля та Артем



11 червня святкує свій День народження Сергій Степанович КОСТЮК


День народження — це привід друзів разом всіх зібрати, хай оточать тісним колом — хочем в день цей побажати, незалежно від погоди, сонце світить лиш в душі, жити тільки з позитивом побажаємо ми всі. Хай вдаються всі задумки, радість кожен день несе, те, що в мріях ти бажаєш, нехай здійсниться усе.


Колективи «Міра Макс», друзі, колеги по роботі



14 червня вітаємо з ювілеєм любого чоловіка, батька та дідуся — Василя Григоровича ЗАГРИВОГО


З ювілеєм сердечно вітаєм, від щирого серця здоров’я бажаєм! Зичим в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов — від дітей, а ласка — від Бога.


З любов’ю дружина, діти, внуки: Ангелінка, Матвійко, Серафимчик



10 червня святкують Діамантове весілля — 60-ліття подружнього життя — Віталій Іванович та Лідія Федорівна ГАВРИШ із села Велика Деражня


Сьогодні для вас велике свято — святкуєте нині Діамантовий ювілей. Здоров’я міцного вам зичимо багато і повні кишені щоб мали грошей. Хай земля прибавляє вам сили, щоб ноги, мов у 20, ходили, хай сонечко ясне вас зігріває, а ангел з небес завжди оберігає.


З повагою діти, внуки, правнуки


 

КОЖНОГО РОКУ, В ДРУГУ НЕДІЛЮ ЧЕРВНЯ, В УКРАЇНІ СВЯТКУЮТЬ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Легка промисловість — це сфера, яка покликана задовольняти різноманітні повсякденні та життєво необхідні потреби кожного мешканця. Отож, в цей день, від усієї душі вітаємо всіх робітників і фахівців, ветеранів ПрАТ ВКФ «Леся» та всіх, хто причетний до галузі, що виробляє товари для населення, зі святом! Бажаємо Вам доброти в очах і справах, оптимізму, правильних доріг у житті, простого людського щастя, гарного настрою, сибірського міцного здоров’я, нових трудових досягнень, процвітання, успіхів у праці, щастя і благополуччя в кожній родині, барвистих і яскравих днів, як малюнки на тканинах, що випускаються підприємствами текстильної галузі!


З повагою адміністрація ПрАТ ВКФ «Леся» та профспілковий комітет підприємства



10 червня вітаю найкращу, найдобрішу, дорогеньку внучку — Оксану Олександрівну ПУГАЧОВУ


Хай пливе щасливо твій човен і минає легко береги круті. І любові буде хай завжди він повен — то найголовніше у людськім житті. Нехай в душі завжди горять іскринки радості й чекання, нехай не знає серце зрад, а тільки радість і кохання.


Бабуся Світлана


 

БЛАГОДАРНОСТЬ


Уважаемая Людмила Аполлинарьевна Мисюра!

Вы — красивая, добрая, мудрая, мы поём Вам славу и честь, и благодарны мы Богу за то, что Вы у нас есть. Вы не раз помогали нам в трудностях, и на этот раз снова пришли. Пусть цветут цветы Вашей мудрости, мы склоняемся Вам до земли, пусть обойдут стороной все ненастья Ваш родной дом! Мир и здоровье, радость и счастье пусть живёт в нём.


С искренней благодарностью приёмная семья Кузубяк


 

12 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні працівники легкої промисловості! Щиро вітаємо вас із професійним святом.

Завдяки вашій наполегливій праці та професійній майстер­ності, в галузі відбуваються позитивні зміни, які дають змогу збільшувати обсяги виробництва конкурентоспроможних на внутрішньому і зовнішньому ринку товарів.

Ми щиро бажаємо трудовим колективам Новоград-Волинщини успіхів у освоєнні нових сучасних технологій, укладанні вигідних угод, нових ринків продажу продукції.

Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, успіхів та нових звершень в ім’я економічного зростання та добробуту нашого краю.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

14 ЧЕРВНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОНОРА


Дорогі земляки! Щороку, 14 червня, відзначається Всесвітній день донора крові. Донорство — важлива громадська діяльність, вона допомагає зберегти багато тисяч життів. Щосекунди у людей будь-якого віку і походження виникає потреба в переливанні крові, тому цей день дає можливість висловити вдячність тим, хто добровільно здає свою кров.

Вітаємо всіх діючих, почесних та заслужених донорів Новограда-Волинського. Спасибі вам за те, що ви даруєте людям надію на порятунок, бо життя людини — найвище благо на землі, а порятунок його — найвища честь для тих, хто долучається до цього. Будьте завжди здорові та горді з того, що подарували життя не одній людині.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Катерину Сергіївну ШИШАЦЬКУ — 10.06.1942 р.н.

Сергія Сергійовича ШЕВЧУКА — 12.06.1965 р.н.

Зінаїду Антонівну ІЩЕНКО — 13.06.1927 р.н.

Леоніда Михайловича САЛАМАТІНА — 14.06.1927 р.н.

Лідію Андріївну ВАСИЛЕНКО — 14.06.1933 р.н.

Марію Станіславівну КЛАССЕН — 15.06.1926 р.н.

Романа Миколайовича ФІЛОНЧУКА — 15.06.1927 р.н.

Антоніну Йосипівну КУПРІЯНЧУК — 15.06.1931 р.н.

Анатолія Віталійовича ОЖГО — 16.06.1931 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів,

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни,

Редакція газети «Звягель»