Звягельчани долучилися до патріотичного відео-проекту

Звягельчани долучилися до патріотичного відео-проекту

Мистецько-патріотичний проект «Слово, що єднає Україну» вийшов за межі Житомира. Зйомки нового відеоролика проекту відбулися у Новограді-Волинському, на фортеці.
Місцеві активісти та волонтери — Сергій Хапчук, Тетяна Дроздюк, Олександр Куценко, Анастасія Сукач, Олексій Морозюк, Юлія Михайлова, Олександр Кармазін, Марина Синельникова, Руслан Власюк та Костянтин Шнайдер у оригінальний спосіб засвідчили свій патріотизм, зачитавши вірш Володимира Сосюри «Любіть Україну».
Користувачі Інтернету, серед яких — багато новоград-волинців, схвально відреагували на відео, опубліковане у соцмережах 20 вересня. Нагадаємо, що проект «Слово, що єднає Україну» започаткований Асоціацією громадських об’єднань «Нова сила» з метою популяризації української поезії та українського слова. За словами координатора Костянтина Суського, проект все більше набуває популярності серед мешканців Житомирщини: «Головна мета — змусити українців звернути увагу на поетів-класиків та сучасних майстрів українського слова. Невдовзі плануємо працювати і з власними творами житомирян».
У Новограді-Волинському проект теж вже стартував, до того ж — у нас є багато власних місцевих поетів, тож чекаємо на нові експерименти у рамках патріотичної акції.
Підготувала Юлія КЛИМЧУК