Дочекалися: в ефір вийшов проект «Панянка-селянка» за участі нашої землячки

Дочекалися: в ефір вийшов проект «Панянка-селянка» за участі нашої землячки

Минулого тижня новоград-волинців зібрав біля телевізорів свіжий випуск телешоу «Панянка-селянка». Участь у ньому, як напередодні анонсували преса та соцмережі, взяла наша землячка — Віта Тартачна з Михіївки. Дівчина давно хотіла спробувати свої сили у телевізійному проекті, а коли трапилася нагода, — пройшла кастинг і стала учасницею одного з шоу. Про враження Віта розповідала «Звягелю» одразу після зйомок (у №21 (229) від 20 травня 2016 року). А нині, після виходу програми в ефір, люди знову засипали коментарями сторінку учасниці у соцмережі.
Більшість глядачів діляться, що отримали позитивні враження від історії двох дівчат, котрі на момент зйомок помінялися ролями: одна три дні пожила селянським життям, інша — скуштувала панянського шику. До речі, під час зйомок нашій землячці довелося почути, що вона «створена для багатого життя». Наприклад, витримати збільшення губ у косметичному салоні дівчині з Михіївки виявилося легше, аніж панянці з Одеси вигрібати гній з-під корови.
— Було дуже цікаво, що з відзнятого покажуть, а що — ні, — розповіла Віта. — Зараз я у Рівному. У родинному колі подивитися передачу не вдалося, але відгуки чую позитивні. Дуже вдячна за можливість пожити іншим життям. Зйомки були цікавими, веселими (особливо — за кадром), насичені різними емоціями, трохи важкуваті (зранку і до вечора ми зі знімальною групою працювали), часом — непередбачувані. Дякую своїй сім’ї і друзям за підтримку!
За словами дівчини, під час зйомок траплялися моменти, що засвідчили: багато у сюжеті — то є задум сценаристів, що не відповідає реальному життю героїнь. Наприклад, за дві години до фінальної зустрічі з панянкою наша героїня дізналася, що жила у квартирі, яку винаймала знімальна група, за її ж кошти (а не панянки) три дні насолоджувалася шикарним життям у Одесі:
— Якщо чесно, я до останнього думала, що знімають усе так, як є, а щоб було цікаво для глядачів, — додають «родзинки». А виявилося, що це, у першу чергу, — шоу для глядачів, тож певне розчарування було присутнє. Попри це, телевізійний досвід мені знадобився, після проекту у моєму житті відбулися зміни. Я закінчила столичні курси акторської майстерності, беру участь у зйомках «масовок». Хочу працювати у цій сфері, на акторському поприщі. Нічого легко не дається, треба багато працювати! — підсумувала учасниця.
«Зіркова» хвороба Віту обминула. Дівчина каже, що «нічого особливого не зробила, а проект став просто цікавим етапом життя». Натомість заздрість з боку окремих людей, після статей у місцевій пресі та уваги до її особи в Інтернеті, дівчина таки відчула. Що ж, у провінції успіхи одних часто «муляють» очі іншим, але це — мине. Головне, як кажуть, не обростати «мохом» і не зупинятися.
Юлія КЛИМЧУК