Шановні читачі!

На жаль, стрімке підвищення цін на енергоносії та раптове збільшення вдвічі розміру мінімальної заробітної плати призвело до того, що наше видання, як і абсолютна більшість товаровиробників по всій Україні, постало перед непростим вибором — зупинити роботу, або, відповідно, підвищити вартість своєї продукції.
Зрозуміло, ми не можемо залишити без роботи своїх працівників, а без газети — тисячі сімей, які оформили передплату на 2017 рік, тому єдиний вихід — зменшення тиражу і підвищення тарифів. Так, із 1 січня 2017 року на 25% зростає роздрібна вартість одного примірника — з 4 грн. до 5 грн., на 22% зростає передплатна вартість — із 171,6 грн. до 210 грн. на рік, тобто за 52 номери — з 3,30 грн. до 4,04 грн., на 20-25% підніметься тариф на оголошення та рекламу, зменшиться кількість роздрібного продажу газети.
Наголошуємо, що для тих, хто вже передплатив «Звягель» на наступний рік, або оформить передплату до кінця поточного року, ми гарантуємо доставку додому та збереження діючої на сьогодні ціни. Крім того, всім передплатникам надаватиметься знижка — 20% на приватні оголошення, вітання, поминання.
Шановні читачі! Жодного разу, майже за чверть століття (з липня 1993 року), ми недопустили зриву виходу «Звягеля». Різні були часи, проте ми завжди намагалися бути цікавим, корисним і об’єктивним інформаційним виданням. Тому маємо надію, що більшість із вас і надалі залишиться разом із нами.
З повагою редакція газети «Звягель»