Борці стали призерами «Різдвяного фестивалю»

16-17 грудня у Калуші (Івано-Франківська область) відбувся всеукраїнський юнацький турнір із вільної боротьби «Різдвяний фестиваль». На ці змагання з Новограда-Волинського вирушила команда у складі чотирьох спортсменів.
Продемонструвавши видовищну боротьбу, двоє звягельчан пробилися до числа призерів. Треті місця посіли Іван Оксюк (вагова категорія 28 кг) і Кирило Скорик (30 кг).
«Тренерський штаб оцінив такі підсумки, як вдалі, зважаючи на престиж турніру та силу суперників. Вітаємо з гарним виступом!» — йдеться у повідомленні Новоград-Волинської школи вільної боротьби.
Відзначимо, що учасниками прикарпатського турніру стали 260 борців із України та постійні гості з Молдови.
А вже за тиждень свої сили у Малині, де відбувся п’ятий ювілейний юнацький турнір із вільної боротьби на призи срібного призера Лондонських олімпійських ігор Валерія Андрейцева, спробували ще п’ятеро звягельчан.
Переможцем змагань у ваговій категорії 58 кг став Денис Обух. Третє місце посів Михайло Ничипорук (53 кг).
Інші спортсмени провели по 3-4 поєдинки кожен, збагатившись досвідом.
«На цьому змагання для звягельських борців у 2016 році завершилися. Готуємося у 2017 році виступити на міжнародному турнірі — кубок Дуная (Харків, 19-21 січня). Школа вільної боротьби міста вітає з наступаючим новим роком всіх небайдужих громадян, які люблять та поважають спорт! Всіх вам благ та благополуччя!» — відзначають борці.
Підготував Олег БРЮХАНОВ