Коротко...

ВШАНУЮТЬ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ
12 лютого, о 16:00, у міському Палаці культури ім.Лесі Українки відбудеться концертна програма «Афганські дороги», присвячена 28-ій річниці виводу військ із Республіки Афганістан та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
15 лютого відбудеться традиційна хода колони ветеранів афганської війни від площі Лесі Українки до пам’ятного знаку на честь воїнів-інтернаціоналістів. Збір учасників ходи — о 12:30 на площі Лесі Українки.
Запрошуємо новоград-волинців та гостей міста до участі у заходах.
Оргкомітет

ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ РАДИ ПРОВЕДЕ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У НОВОГРАДІ
У середу, 8 лютого, з 14:00 до 16:00, у громадській приймальні райдержадміністрації (м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, І поверх) особистий прийом громадян проводитиме Володимир Ширма — голова Житомирської обласної ради. Попередній запис на прийом здійснюється за телефоном: 5-53-00.
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕВІЗНИКА НА МАРШРУТ №16
Виконавчий комітет Новоград-Волинської міської ради оголошує конкурс на визначення перевізників для роботи на міському автобусному маршруті загального користування: №16 «РСС — Залізничний вокзал» (через вулиці: Гетьмана Сагайдачного, Ціолковського, Лесі Українки, Героїв Майдану) (режим руху — звичайний).
Детальну інформацію про об’єкти конкурсу, вимоги до автомобільного перевізника та бланки документів можна отримати за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №12, з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00, або на офіційному сайті міської ради у рубриці «Аукціони, тендери та конкурси»: http://novograd.osp-ua.info.
Документи на конкурс приймаються до 17:00, 15 лютого 2017 року, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №12.
Час проведення конкурсу: 2 березня 2017 року, о 15:00, за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №48. Телефон для довідок: 5-33-96.
Відділ економічного аналізу та планування міської ради