Хроніка 11/2017

КАБІНА ВАНТАЖІВКИ РОЗЧАВИЛА ВОДІЯ
9 березня страшна трагедія забрала життя досвідченого водія зі стажем роботи понад 42 роки. На території Новоград-Волинської КЕЧ, що знаходиться по вул.Волі, 39, 64-річний водій із міста Новограда-Волинського ремонтував автомобіль марки «КАМАЗ 5511». Він підняв кабіну автомобіля та проводив ремонтні роботи.
Близько 14 години 45 хвилин кабіна самоскида впала на кузов та причавила голову чоловікові. На місце події викликали рятувальників та медиків. Перші дістали з-під кабіни тіло водія, другі лише констатували його смерть.
Причини трагедії з’ясовують працівники поліції, ВСП та військової прокуратури.
НА ПОЖЕЖІ ВИЯВЛЕНО ТІЛО ЗАГИБЛОГО ЧОЛОВІКА
9 березня, о 06:50, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що в с.Красилівка Новоград-Волинського району. Про це вогнеборців сповістив селянин, який проживає по сусідству. Прокинувшись вранці, він побачив густий дим із будинку.
Рятувальники, які прибули до місця виклику, встановили, що вогнем охоплено дах помешкання. Під час проведення розвідки всередині будинку вони виявили на ліжку в кімнаті тіло 47-річного господаря без ознак життя. Силами бійців ДСНС о 07:27 пожежу вдалося локалізувати, а об 11:15 — ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено покрівлю та перекриття помешкання, а також окремі речі домашнього вжитку.
Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.
БІЛЯ «НІРВАНИ» СТАЛАСЯ РІЗАНИНА
Тяжкими наслідками скінчилася бійка між двома новоград-волинцями, що виникла на грунті особистих неприязних відносин. Злощасна подія сталася 11 березня, близько 2 години, біля клубу «Нірвана», що знаходиться по вулиці Герцена, 8, у місті Новограді-Волинському.
Під час конфлікту один із хлопців завдав удари ножем по лівій нозі та тулубу іншому, внаслідок чого заподіяв йому тяжкі тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення верхньої треті лівого стегна з ушкодженням артерії та вени, геморагічного шоку, а також непроникаючого поранення грудної клітини зліва та пальців лівої руки.
За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України, проводяться необхідні слідчі дії для з’ясування всіх обставин події, вилучено ніж та одяг в одного з учасників бійки.
НА ЧИЖІВСЬКІЙ ПАПЕРОВІЙ ФАБРИЦІ ПОКАЛІЧИЛО ЛЮДИНУ
На одному з найстаріших підприємств Новоград-Волинського району, якому в цьому році виповниться 145 років, Чижівській паперовій фабриці, стався нещасний випадок із травмуванням головного інженера підприємства. У сушильний циліндр папероробної машини потрапила рука інженера, у зв’язку з чим травмована ліва кисть.
Управління Держпраці у Житомирській області створило комісію, яка проведе спеціальне розслідування нещасного випадку з тяжким наслідком і можливою інвалідністю.
Нагадаємо, що 6 листопада 2013 року нещасний випадок стався з головою Наглядової ради ПАТ «Чижівська паперова фабрика», коли він керував роботами з налагодження сушильного циліндра папероробної машини. Під час подачі тиску в сушильний циліндр стався вибух, унаслідок чого чоловіку відірвало ногу…
ПІШОХІД ПОТРАПИВ ПІД КОЛЕСА ВАНТАЖІВКИ
12 березня, близько 5:00, на автотрасі «Київ-Чоп» (181 км) сталася дорожньо-транспортна пригода. На місці події поліцейськими встановлено, що вантажний автомобіль «Вольво», який рухався у бік міста Новограда-Волинського, наїхав на пішохода, який у цей час переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 44-річний чоловік отримав травми та був доставлений до лікарні.
За вказаним фактом розпочате кримінальне провадження. Всі обставини з’ясовуватимуться під час досудового розслідування.
04141.com.ua

«ЗАПОБІГТИ. ВРЯТУВАТИ. ДОПОМОГТИ»
Шановні мешканці та гості нашого міста і району!
31 березня в міському Парку культури та відпочинку будуть проведені заходи в рамках Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
У програмі: гасіння умовної пожежі, показ пожежної техніки та аварійно-рятувального обладнання. Початок — о 15 годині. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у проведені акції.
Новоград-Волинський МРВ УДСНС України у Житомирській області