Кому і де не можна гуляти на стадіоні «Авангард»?

Кому і де не можна гуляти на стадіоні «Авангард»?

Із таким запитанням редакція «Звягеля» звернулася в управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, реагуючи на наступну ситуацію. Молодій мамі з дитячим візочком у категоричній формі було заборонено прогулюватися біговими доріжками стадіону «Авангард». Представниця адміністрації стадіону фактично вигнала жінку з дитиною з бігових доріжок, мотивуючи це тим, що колеса дитячого візочка пошкодять покриття. Не дозволила навіть прогулятися по асфальту, яким устелений край бігової доріжки біля паркану…
Коментар щодо вищенаведеної ситуації «Звягелю» надав Володимир Лещенко, директор міського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». За його словами, дійсно, встановлено заборону на користування біговими доріжками на стадіоні «Авангард» для велосипедистів, бігунів на роликах та інших засобів, що можуть пошкодити покриття бігових доріжок. Аналогічна заборона, додав Володимир Віталійович, діє по всіх стадіонах області.
Для тих, хто приходить на стадіон погуляти з дітьми (в тому числі — й із дитячими візочками), пропонують скористатися тротуарчиком між сидіннями й біговими доріжками або ж іншими доріжками на території стадіону.
Від редакції додамо, що, переглядаючи виконання бюджету і перерозподіляючи вільні залишки коштів, депутатам міської ради варто звернути увагу на стан міського стадіону «Авангард» не за залишковим принципом, як це постійно відбувається. Головна спортивна споруда в центрі міста потребує не тільки якісних бігових доріжок, а й нормального туалету, інформаційного табло, цивілізованого паркану тощо.
Олег БРЮХАНОВ