Волейбол — до жіночого свята

Волейбол — до жіночого свята

4 березня у спортивному залі Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся традиційний районний турнір із волейболу серед жінок, присвячений Міжнародному дню прав жінок та миру, у якому взяли участь понад 60 учасниць із Городницької, Ярунської, Токарівської, Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст., а також із сіл Броницька Гута і Кикова.
У першій підгрупі команда з Яруня (тренер В.В.Горблюк) переконливо, з рахунком 2:0, перемогла команду Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Ю.П.Чижевський) та команду із с.Броницька Гута (тренер І.В.Шостак) — 2:1, таким чином отримавши право грати у фіналі.
Переможцем другої підгрупи стали вихованки Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер О.А.Ксенз), які випередили волейболісток із Кикови та Пилиповицької школи.
У фіналі, продемонструвавши дружну колективну, результативну гру, звання переможця турніру здобули спортсменки з Яруня (Аліна Гурман, Оля Роюк, Анастасія Карпенко, Рая Миронюк, Вікторія Чаплигіна, Анастасія Королюк, Віка Гайова,), які з рахунком 2:0 перемогли дівчат із Городниці.
У грі за третє місце дівчата з Броницької Гути святкували перемогу над волейболістками з с.Кикова (тренер О.М.Подоляк).
На церемонії нагородження директор Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. О.М.Власенко та Броницькогутянський сільський голова В.О.Примак привітали учасниць турніру із жіночим святом та вручили всім
командам солодощі від ПП Р.В.Повальчук, а від районної державної адміністрації — грамоти, грошові премії та кубок — переможцю.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА