На десять спортсменів — тринадцять нагород!

На десять спортсменів — тринадцять нагород!

У Житомирі відбувся чемпіонат області з таеквон-до (ITF), у якому взяли участь команди з Ємільчиного, Баранівки, Іршанська, Ружина, Житомира та Новограда-Волинського. Десять спортсменів, які були у складі звягельської команди, вибороли 13 нагород (6 перших місць, 4 — других і 3 — третіх). Декілька з них виступали одразу в двох дисциплінах — тулі (формальні вправи) та спаринги.
Два перших місця (спаринг, тулі) — в Данила Антоновича (ЗОШ №7). Максимальний результат у двох дисциплінах здобула Аліна Рацлова (гімназія). Також перші місця посіли Орест Остапчук (СШ №4) та Микита Катюха (ЗОШ №5).
Два срібла (спаринг, тулі) завоював Максим Захарченко (гімназія), який у півфінальному поєдинку переміг сильного бійця. Діана Тимощук та Віталій Туманов (гімназія) теж повернулися додому зі срібними нагородами (для Віталія це були перші змагання).
Бронзу вибороли гімназисти Андрій Самойлюкевич (показавши результат на других змаганнях поспіль), Данило Салко і Тарас Шостак, який дебютував на цих змаганнях.
Новоград-Волинське відділення Житомирської обласної федерації таеквон-до (ITF)