Газовики обіцяють замість черг і сварок — комфорт в обслуговуванні споживачів

Газовики обіцяють замість черг і сварок — комфорт в обслуговуванні споживачів

Що першим спадає на думку, коли йдеться про оплату за газ? Високі ціни і довгі черги, — скажете ви і матимете рацію. У рамках реформ ПАТ «Житомиргаз» оголосив війну (ні, не цінам), а чергам, відкривши 7 червня новий центр обслуговування клієнтів (ЦОК) на вул.Соборності, 48. Понад 40 тисяч споживачів природного газу з міста та прилеглих районів газовики обіцяють обслуговувати по-сучасному.
Черги тепер — лише електронні, у форматі «відкритий простір»: на вході вас зустріне адміністратор та допоможе зареєструватися у комп’ютерній базі, а електронне табло проінформує про вільного менеджера, який надасть необхідну послугу.
— Ми зробили усе можливе, аби споживачам до нас було приємно завітати та комфортно у нас обслуговуватися. У новому центрі зосереджено увесь спектр послуг, які надає ПАТ «Житомиргаз», відібрано найкращих спеціалістів, які професійно працюють з людьми. Запрошуємо оцінити нову якість нашої роботи, — сказав на відкритті голова правління ПАТ «Житомиргаз» Валентин Ющенко.
Тут можна отримати як просту інформацію по особовому рахунку чи щодо надання довідок, так і складнішу: оформлення документів для підключення газового обладнання, його ремонту тощо.
Для дітей — дитячий ігровий куточок, для дорослих клієнтів — зручна транспортна розв‘язка, просторі приміщення, гарний інтер’єр та комфортна зона очікування, доступ до wi-fi. Також є можливість скористатися он-лайн послугами в «особистому кабінеті» для тих, хто не має змоги чи бажання особисто навідуватися у ЦОК.
На відкритті було присутнє місцеве керівництво. Міський голова Віктор Весельський схвально оцінив прогрес у роботі газовиків, а секретар міської ради Олена Пономаренко першою скористалася новими послугами у якості споживача газу.
Обслуговування клієнтів здійснюється щодня, крім суботи та неділі, з 8 до 17 години. У вихідні можна скористатися для термінової консультації послугами контакт-центру: (0412) 55-80-04 або (067) 33-38-104.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА