Захоплюючі польоти юних моделістів

Захоплюючі польоти юних моделістів

Вперше у Новограді-Волинському 3-4 липня проведено обласний конкурс-змагання з авіамодельного спорту в класі радіокерованих моделей. Поблизу аеродрому с.Броники на це дійство зібралось
6 команд із Житомирської області. Крім того, завітали ветерани та любителі авіамоделізму.


У ході змагань проведено технічний огляд 30 моделей, теоретичний залік у всіх класах. А найцікавішими та захоплюючими стали залікові польоти у класах гоночної та пілотажної моделей літака та повітряного бою. Тут кожен учасник зміг показати свої знання та вміння керувати власноруч змайстрованим літаком.
Вихованці Новоград-Волинського ЦНТТУМ у складі Кирила Татаринцева (учня 2 класу НВК), Іллі Грималюка (учня 6 класу НВК), Кирила Долінка (учня 9 класу ЗОШ №5) під керівництвом керівника гуртка Олега Старікова зайняли ІІ загальнокомандне місце.
Абсолютне І місце в класі радіокерованих пілотажних моделей здобув Ілля Грималюк, а Кирил Долінко — ІІІ місце в класі гоночних радіокерованих моделей.
Щиро вітаю всіх учасників та переможців. Адже саме професіоналізм керівників гуртків — Олега Старікова та Олександра Замули — дав можливість у нашому місті відновити та розвивати такий популярний та цікавий вид моделізму. Бажаю юним моделістам та їх наставникам високих польотів!
В.НАЙДЮК, директор Новоград-Волинського ЦНТТУМ