Коростень: у Новоград — по три очки

Коростень: у Новоград — по три очки

Останнім часом все більше футбольних протистоянь Новоград-Коростень завершуються на користь коростенських команд.
В одній із перенесених (у зв’язку із кубком) ігор 2-го туру (8 липня, субота) «Звягель» приймав удома «МАЛ» (Коростень) і поступився з рахунком 0:2.
Ще за нічийного рахунку «Звягель» мав декілька відмінних нагод, щоб схилити перебіг матчу на свою користь. Зокрема, був епізод, коли гравець «МАЛу» вибив м’яча вже з лінії порожніх воріт. Дві нагоди не використав Ярослав Корнійчук: виходив віч-на-віч із воротарем і бив по воротах головою із близької відстані.
Як водиться у таких випадках: не забиваєш ти — заб’ють тобі. У середині другого тайму неповороткий на перший погляд нападник «МАЛу» грамотно розібрався в ситуації: відтискаючи опонентів корпусом, віддав пас одноклубнику, котрий вийшов віч-на-віч із голкіпером — 1:0.
А крупнішим рахунок став уже в компенсований арбітром час, коли гості упіймали «Звягель» на контратаці, створивши чисельну перевагу біля воріт суперника, яку увінчали голом — 2:0.
В інших матчах ігрового дня СК «Коростень» переміг «Полісся» (Городниця) з рахунком 3:1, а «Полісся» (Ставки) розгромило ФК «Бердичів» — 3:0.
«Звягель» продовжує перебувати на останньому (дев’ятому) місці в турнірній таблиці, маючи 3 очки після 5 ігор. На сьомому місці — новоградський «Авангард»: 5 очок у 7 іграх. Лідирує «МАЛ» (16 очок у 7 іграх).
* * *

У першості області «Звягель-2» (Новоград-Волинський) сенсаційно вдома переміг команду «Керамік» (Баранівка) — 2:0. Натомість «Авангард-2» вдруге поспіль зазнав розгрому — цього разу з рахунком 0:7 у Чуднові від «Тетерева».
У турнірній таблиці першості серед 12 команд «Звягель-2» посідає дев’яте місце (10 очок), «Авангард-2» — десяте (7 очок).
* * *

В одинадцятому турі продовжили свою безпрограшну серію ветерани «Авангарду», зігравши внічию (0:0) в Андрушівці з тамтешньою командою «Аміко». Ветеранська команда, маючи 8 перемог і 3 нічиї, очолює турнірну таблицю (27 очок).
Олег БРЮХАНОВ