До Дня фізкультури і спорту

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, запрошуємо взяти участь у вечірньому символічному пробігу-феєрії, який відбудеться 7 вересня, о 18:00, від приміщення Молодіжного центру — центральними вулицями міста.
Загальна відстань пробігу — 2 км 500 м.
Учасниками можуть стати усі охочі: як дорослі, так і діти, люди без спеціальної підготовки, люди на візках, спортсмени.
Взявши участь у пробігу, ви проявите свою позицію щодо пропагування здорового способу життя. Розминку для учасників пробігу проводитиме тренер національної збірної команди України з карате Петро Корнійчук.
Організатори не несуть відповідальності за стан здоров’я учасників пробігу.
Також запрошуємо відвідати:
Міський любительський турнір з великого тенісу, який відбудеться 9 вересня, о 10:00, на тенісних кортах по вул.Потапова, 1 (мікрорайон «Кар’єр»).
Міський турнір з шахів — 10 вересня, о 12:00, у приміщенні спортивної зали дитячо-юнацької спортивної школи (2-й поверх Палацу Культури). Запрошуємо також учасників, які мають не нижчий за ІІ кваліфікаційний розряд із шахів.
Відкритий міський кубок з воркауту «Batl Zvygel cup» — 10 вересня, у Парку культури та відпочинку, о 14:00. Це буде цікаво!
3 вересня, о 17:00, запрошуємо відвідати футбольний матч чемпіонату Житомирської області серед ветеранів — між командами ФК «Авангард» (м.Новоград-Волинський) — ФК «Еней» (смт.Романів) на міському стадіоні «Авангард».
Управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради