Запрошуємо взяти участь у фестивалі «Zvyahel’MusicFest»!

Із метою організації та проведення 11 серпня 2018 року благодійного щорічного молодіжного музичного фестивалю «Zvyahel’MusicFest» у Новограді-Волинському до Міжнародного дня молоді, запрошуємо взяти участь авторів-виконавців, співаків, ансамблів, гурти у різних музичних жанрах.
Витрати для іногородніх учасників на проїзд до місця проведення та у зворотному напрямку здійснюються за рахунок управління культури та управління у справах сім’ї, молоді і спорту Житомирської ОДА чи за рахунок спонсорських коштів, а проживання та харчування всіх учасників — за власний рахунок чи сторони, що відряджає.
Для участі у фестивалі учасник вказує: П.І.Б., вік, місто, назву пісні (автор музики і слів), жанр виконання, хронометраж пісні, технічні вимоги (якщо потрібні, та які, кількість мікрофонів тощо), коротку інформацію про себе.
Заявки на участь надсилаються до Оргкомітету Фестивалю на електронну адресу: alex_z140195@ukr.net із 1 лютого по 16 липня 2018 року (включно).
За детальнішою інформацією звертатися за тел.: (093) 711-28-00, (067) 988-37-10 (Олександр Загурський).
Основна сторінка Фестивалю: https://www.facebook.com/musfestnv/.
Наша мета — пошук та підтримка молодих виконавців, а пріоритетне і незмінне завдання — це збір коштів для знедолених дітей регіону — інвалідів, сиріт, вихованців інтернатів.
Ми хочемо познайомити звягельчан із креативними і талановитими людьми, бо наша молодь має високий культурний потенціал. Це є популяризація в молодіжному середовищі інтересу до музичної культури. Такий захід потрібно проводити, щоб молодь, діти, інваліди відчували увагу до себе. Ми хочемо показати, що творити благодійність легко, просто і надзвичайно приємно. Це — благодійність через призму культури і мистецтва. Ми, так би мовити, його продаємо, тобто, надаємо якісний культурний продукт в обмін на благодійний внесок.
З повагою засновник фестивалю Олександр ЗАГУРСЬКИЙ