Охорона Новограда-Волинського й району — в надійних руках

Охорона Новограда-Волинського й району — в надійних руках

Новоград-Волинський військовий комісаріат, за підтримки з’єднань та військових частин гарнізону, щомісяця організовує та проводить заняття з бойової підготовки, з основних предметів навчання з підрозділами територіальної оборони.
Так, 15 лютого, на полігоні 30-ї окремої механізованої бригади (с.Олександрівка) з офіцерами, сержантами, солдатами запасу, які призначені до батальйону територіальної оборони, відбулися практичні стрільби з автомата «АК-74», пістолета «ПМ», а також інструкторсько-методичні заняття з військово-медичної підготовки.
Заняття забезпечували та проводили досвідчені військовослужбовці 54-го окремого розвідувального батальйону. Військовозобов’язані удосконалили свої практичні навики у виконанні вправ стрільб зі стрілецької зброї, відновили навченість та отримали досвід у наданні першої медичної допомоги при пораненнях, контузіях, травмах тощо.
Особовий склад висловлює вдячність командуванню 54-го окремого розвідувального батальйону в особі підполковника С.В.Високоляна, військовослужбовцям батальйону за сприяння у проведенні занять та всім військовозобов’язаним, які залучались до їх проведення.
С.КАНЮКА, військовий комісар Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник