Міський голова Віктор Весельський провів пряму «гарячу» телефонну лінію

Міський голова Віктор Весельський провів пряму «гарячу» телефонну лінію

Із метою забезпечення постійного діалогу з громадою міста, оперативного реагування на потреби жителів і своєчасного вирішення проблемних питань громадян, була проведена пряма «гаряча» телефонна лінія.
Так, 27 березня, з 10:00 до 12:00, у режимі прямої «гарячої» телефонної лінії жителі міста мали змогу поспілкуватися з міським головою Віктором Леонідовичем Весельським.
До очільника міста звернувся чоловік із проханням посприяти у лікуванні близької людини. Віктор Леонідович надав кваліфіковане роз’яснення з приводу піднятого питання та запевнив, що докладе всіх зусиль, аби допомогти.
Нагадуємо, що, у разі потреби, мешканці міста можуть звернутися до посадових осіб, зокрема, міського голови, секретаря міської ради, першого заступника та заступників міського голови, керуючого справами, а також начальників управлінь та відділів виконавчих органів Новоград-Волинської міської ради, за допомогою електронного звернення. Для цього вам необхідно заповнити форму на офіційному сайті міської ради у рубриці «Електронні звернення» або звернутись у каб. №1 міської ради (вул.Шевченка, 16, І поверх, громадська приймальня Будинку рад).
Також щоп’ятниці очільник міста проводить особисті прийоми громадян. Години та місце прийому відслідковуйте на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради. Телефон для довідок: 5-25-83.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради