ПОЗДРАВЛЕНИЯ 12/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 12/2009



































20 березня відзначає ювілей Алла Антонівна БРАЦЮК


В цей чудовий весняний день всією нашою родиною вітаємо з 60-річчям та від душі бажаємо: Хай цвіте, не в’яне із роками доля, хай щасливих років птаха накує. Хай вода дасть сили, а роса – здоров’я, все, що треба більше, — хай Господь дає.


Люблячий чоловік, свати, діти, невістки, онуки



19 березня святкує свій 90-річний ювілей ветеран Великої Вітчизняної війни, наша дорога мама, бабуся, прабабуся Надія Семенівна РУДНЄВА


Хай Бог Вам здоров’я дає, охороняє від біди, у домі рідному з любов’ю з теплом стрічайте нас завжди. Живіть 100 років, люба наша, без туги, болю і журби, ми в ювілейний світлий день Вам уклоняймось до землі.


Діти, 5 онуків і 5 правнуків



21 марта поздравляем Андрея БЕЛЯКА


35 — это много и мало, это в жизни проложенный путь. Не всегда были розы в дороге, но с неё никуда не свернуть. Было трудно, но ты не сдавался, было больно – не хныкал ты. И всегда ты собой оставался, и порою сбывались мечты. Быть таким же тебе мы желаем много лет, много радостных дней. С Днём рожденья тебя поздравляем, будь здоров и душёй не старей!


Родители, жена Надя, дети Настя и Ярослав, брат, сёстры с семьями



16 березня відзначила свій ювілей 35 років наша невістка Віта Петрівна ВАСИЛЮК, а 22 березня відзначатиме 35 років брат, син, хрещений Ігор Сергійович ВАСИЛЮК з с.Ярунь


Бажаємо успіхів, сили, добра, здоров’я, удачі, достатку й тепла, кохання, весни, довголіття й краси, хороше в собі крізь роки пронести. Від щирого серця бажаєм здоров’я, без нього не милі всі інші діла, в здоров’ї — багатство і радість, і сила, а більшого щастя на світі нема.


З повагою сестра Таня, хрещениця Іра, мати, Коля



16 березня найдорожчу у світі людину — дорогу матусю, рідну бабусю, любу тещу Надію Олександрівну КОСЯНЧУК — вітаємо з 55-річчям!


Твої роки, мов голуби чарівні, сполохано здіймаються в блакить. Вони були безрадісні й щасливі, та чимось неповторна кожна мить. Сьогодні, мамо, день у Вас чудовий. В цей день Ви вперше глянули у світ. Для Вас тоді він був ще зовсім новий і недарма минуло стільки літ. Не зогляділись – виросли вже діти. «Бабусю!» – внуки вам услід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Матусе рідненька, найкраща, єдина, щоб Ви не хилились ніколи в журбі, і сонце, і
зорі, і даль журавлину ми, рідна матусе, даруєм тобі. І в осінь, і взимку, весною і влітку, щоб щастя й здоров’я у Вас було. Уклін Вам, мила матусе-лебідко, за щирість, за ніжність, за ласку й тепло. Хай боронить Мати Божа від злих людей і різних бід. Хай дасть здоров’я й допоможе прожити гарно ще багато літ!


З любов’ю донька Людмила, зять Микола, внучка Інна



20 березня вітаємо з ювілеєм сестричку Аллу Антонівну БРАЦЮК


Ми любимо тебе і щиро вітаємо, найкращі побажання у цей день надсилаємо – здоров’я, щастя і миру в домі.


Сестра Люда, Валя



22 березня святкуватиме 45-річчя Олена Леонтіївна ГОРБАЧЕНКО


Лагідна, рідненька, добра і проста, наша дорогенька, наша золота. Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Щоб ти ніколи не старіла, щоб гарною дниною завжди раділа, щоб ніколи не хворіла, щоб діти ласку й повагу дарили, а внуки, рідненька, тебе міцно любили.


З любов’ю дочка Оксана, зять Сергій, онуки Іриночка та Максим



20 марта поздравляем замечательного человека, нашу маму Надежду Андреевну ПАВЛЮК с юбилеем


Желаем жизни без кручины, не волноваться без причины, всегда иметь весёлый вид, вовек не знать, где что болит. Желаем чаще улыбаться, по пустякам не огорчаться. Не падать духом, не болеть, а, в общем, жить и не стареть.


Дочки Лена и Юля