ПОЗДРАВЛЕНИЯ 9/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 9/2009







































4 березня святкує свій ювілей Олексій Никифорович ДЕМЯНЧУК


Хай шумить цей день піснями, хоч не легкий гордий час, ми прийшли сюди вітати, ювіляр чекає нас. Всі даруєм живі квіти, щирі побажання, хай живе наш ювіляр, не має страждання.


Діти, онуки, правнучка, сестра Марія, швагро Михайло



3 марта празднует юбилей — 85 лет — Тимофей Александрович КОЛЕСНИК


Пусть седина подкралась тайно, но ты, как в юности, крепись! Седые волосы – награда, за трудно прожитую жизнь. Мы будем впредь с тобою рядом печали, радости делить. Прими, родной наш, поздравленья и пожеланья долго жить.


Дочь, сыновья, невестки, внуки, правнуки



1 березня святкує свій 70-річний ювілей Марія Іванівна РАДЕЦЬКА


Цілуємо руки, рідна мамо, і віддаємо уклін аж до землі — за щедрісну Вашу доброту й турботу. Хай Бог Вам щастя посилає, онуків і дітей оселя хай приймає. Ми раді, люба, Вас вітати і в будні і в святкові дні, бо Ви для нас — бабуся й мати і кращої немає на землі. Тож хай міцним здоров’я Ваше буде, не знають втоми руки золоті, душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти.


З любов’ю чоловік, діти, зяті, невістки, онуки та 9 правнуків



Мудре 70-річчя 27 лютого відзначає найдорожча наша Ольга Павлівна ГОЛОВІЙЧУК


У Вас настала світла дата, прожито стільки щедрих днів. Отож дозвольте привітати і побажати сотню літ! Хай ллються в душу мир і спокій потоками джерельної води, здоров’я Вам міцного, довгих років, хай Бог благословляє Вас завжди!


З любов’ю і повагою чоловік, діти, онуки



4 березня святкує свій День народження кохана дружина і любляча матуся Ірина ЯРЕМЕНКО з с.Миколаївка


Нехай роки повільно пливуть, як при тихій погоді вода. Нехай радість і щастя поруч ідуть, і далеко від тебе буде біда. У криниці здоров’я твого хай не буде видно і дна, а в душі твоїй добрій і лагідній – нехай завжди квітує весна. Хай Мати Пречиста стоїть на сторожі, Ісус у щоденних ділах допоможе.


Люблячий чоловік і діти Роман, Ганнуся і Кирило



1 березня нашій мамі — Ользі Федорівні ЦАРУК з с.Варварівка 60 років


Ви найкращі і наймиліші у світі. Живіть дуже довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми любов’ю зігріті. Бо поки є мама, доти є сонце, є і пташина, і цвіт під віконцем. Уклін Вам, рідна, за ночі безсонні, за лагідне серце і мудрість буття. Без Вас, рідненька, не було б життя. Вітають зі святом рідня, онучата, красивій бабусі не дозволять скучати. Хай Бог ще здоров’я і сили дає, зозуля сто років життя накує. Хай Господь дарує надію й тепло на многії літа, на щастя й добро.


Ваші люблячі діти син Анатолій, невістка Таня, дочки Аня, Діна, зять Вітя, внуки Діма, Оля, Богдан



З ювілеєм підприємства! 4 березня виповнюється 40 років з дня відкриття універмагу “Супутник”


Вітаємо усіх, хто в різні часи працював і працює в магазині. Нехай квітне для вас цілий світ, здійсняться усі найкращі мрії, нехай доля подарує безліч літ, здоров’я, щастя, радості й надії. Будемо раді зустрічі 4 березня, о 15 годині.


Адміністрація


 

У перший день весни завітає прекрасний ювілей до нашої бабусі Раїси Яківни ШЕВЧУК з с.Ярунь


Летять роки в міжзоряний політ, але душа про це нехай не знає, хай серце б’ється в ритмі літ і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай в душі завжди цвіте весна і серце зігрівається любов’ю.


З найщирішими побажаннями невістка Марія, онуки Таня, Наташа з сім’єю, правнучок Володимир


 

28 февраля встречает свой юбилей Николай Адамович ТЕРЛЕЦКИЙ


Поздравляем с этой славной датой, от всей души хотим мы пожелать ещё полвека или даже с гаком по жизни бодро, весело шагать. Шагать уверенной походкой, путь впереди ещё большой. Потери будут и находки, ну а мы — всегда с тобой.


С уважением и любовью жена, дочери, зятья, внуки