Вітання 21/2018

Вітання 21/2018



































27 травня святкуватиме День народження Надія Леонідівна МАРЧУК


Здоров’я міцного на довгі роки щиро бажаємо тобі залюбки, хай доля дарує щастя довіку, достатку і миру у домі без ліку, калиною радість в душі хай квітує, сопілка любові хай серце хвилює,а роси ранкові безмежно і щиро щоденно дарують наснагу і силу.


З любов’ю та повагою чоловік, діти, невістка та вся велика родина



24 травня відзначила 3 рочки наша люба донечка, внучка — Соломія Максимівна КОЗЛОВСЬКА із с.Майстрів


Люба наша квіточко, бажаємо тобі, щоб ти була завжди щаслива, добро пізнала у житті, і щоб сміялися до тебе із неба зорі золоті. Щоб гріло сонечко ласкаво, щоб Бог тебе в опіці мав, і ангел, твій охоронитель, з плеча твого щоб не злітав. Ми дякуємо Богу, що ти у нас є, хай силу і радість тобі Він дає.


З безмежною любов’ю твої батьки, бабусі і дідусі, прабабуся, сестрички і братик, тітки і дядьки



25 ТРАВНЯ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВІНКА


Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки! Від щирого серця вітаємо всіх вас із Днем останнього дзвоника!

Саме сьогодні відкривається нова сторінка вашого життя, дорогі випускники. Саме сьогодні перед вами простилається дорога у доросле життя. Відтепер вам доведеться самостійно приймати свідомі рішення, беручи на себе відповідальність за них, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє. Головне — будьте чесними, справдливими і добрими людьми.

Від усієї душі бажаємо вам знайти власний життєвий шлях і стати гідними громадянами нашої держави. Не забувайте, що саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе та відстоюйте свої переконання. Будьте сміливими і впевнено крокуйте до своїх цілей. Творіть, навчайтесь, розвивайтесь та будьте просто щасливими людьми!

У ці травневі дні висловлюємо вдячність батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям — за натхненну самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям.

Тож, вітаємо усіх зі святом Останнього дзвоника та успішним закінченням навчального року! Зичимо міцного здоров’я, щастя, добра, радості, злагоди, миру та здійснення мрій!


Керівництво районної державної адміністрації


 

27 ТРАВНЯ — ДЕНЬ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ


Свято Трійці — безцінна духовна окраса України. Для нашого народу вона століттями була втіхою в час смутку та джерелом натхнення в дні звершень. Цей день — чудова нагода відкинути сумніви та образи, згуртуватись у любові та братерстві, долучитись до пам’яті поколінь українців, їхньої мудрості та сили. З вірою і надією у серці, освяченою православним духом, ми подолаємо всі перешкоди і переможемо ті сумні випробування, які сьогодні стоять перед державою.

Нехай це свято надихає всіх вас на добрі справи та наповнює серця любов’ю. Нехай Господь допоможе вам у здійсненні світлих задумів та захистить від життєвих негараздів.


Керівництво районної державної адміністрації


 

29 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРОТВОРЦІВ ООН


Шановні миротворці та ветерани військової служби! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Міжнародного дня миротворців ООН.

Цей день присвячено всім тим, хто несе мир та підтримує стабільність далеко від своєї рідної землі. Миротворча діяльність громадян нашої країни, їх професіоналізм у виконанні службових обов’язків заслужили високу оцінку з боку Організації Об’єднаних Націй. Адже військовослужбовці Збройних сил України у будь-яких умовах завжди гідно виконували свою почесну місію. Сьогодні ж, у непростий для нашої країни час, ці досвідчені військовослужбовці мужньо захищають незалежність та соборність України.

Щиросердно вітаємо всіх, хто брав участь у миротворчих операціях, а особливо тих, хто в даний момент перебуває в «гарячих точках» нашої планети та докладає всіх зусиль до запобігання або ліквідації загроз миру.

Бажаємо вам міцного здоров’я, звитяги, добробуту, успіхів та мирного неба над головою. Щасти вам!


Керівництво районної державної адміністрації


 

27 ТРАВНЯ — ДЕНЬ СВЯТОЇ ТРІЙЦІ


Шановні новоград-волинці! День святої Трійці — одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню у наші домівки входить злагода та Божа благодать.

Нехай же це свято надихає всіх вас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному родинний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому. Нехай Господь допоможе вам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле мир та злагоду на нашу землю.

Зичимо вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, добра, благополуччя, любові та уваги від близьких.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ 2018 РОКУ, ВЧИТЕЛІ, ШКОЛЯРІ, БАТЬКИ!


В останні дні травня дзвінко пролунає шкільний дзвоник, сповіщаючи про закінчення чергового навчального року, і востаннє — для випускників, подаючи сигнал про початок нового і надзвичайно цікавого життя. Відтепер ви самостійно прийматимете свідомі, виважені рішення, власними силами і здібностями будуватимете своє життя, життя рідного міста та країни.

У ці травневі дні висловлюємо вдячність батькам, які дбали про виховання своїх дітей, учителям — за натхненну працю, за чуйне ставлення до своїх вихованців, за віру в їхні здібності й обдарування.

Щиро вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника! Зичимо вам, дорогі діти, вашим батькам, усім рідним, міцного здоров’я, сімейного затишку, злагоди, миру та здійснення мрій і задумів!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Галину Семенівну МОСКВІТ — 25.05.1943 р.н.

Віру Максимівну ЗАБАШТУ — 26.05.1930 р.н.

Геннадія Борисовича ЦАПЛІНА — 26.05.1953 р.н.

Євгена Пилиповича АГЕЄВА — 27.05.1925 р.н.

Ніну Францівну КИРЕЙЧИКОВУ — 28.05.1929 р.н.

Євгенію Степанівну ПРИМАК — 28.05.1932 р.н.

Ольгу Іларіонівну ЛЯНГУС — 29.05.1930 р.н.

Володимира Талімоновича МАЛИНОВСЬКОГО — 29.05.1931 р.н.

Валентину Леонтіївну СОЛОЩУК — 29.05.1931 р.н.

Франца Богославовича НАГОРНОГО — 29.05.1946 р.н.

Азриля Ароновича ШНИРЕЛЯ — 30.05.1925 р.н.

Надію Іванівну ЩИРСЬКУ — 30.05.1931 р.н.

Костянтина Івановича КАРПУШІНА — 31.05.1926 р.н.

Ольгу Радіонівну ОСИКУ — 31.05.1932 р.н.

Леоніда Марковича ЖЕЛЕЗКА — 25.05.1955 р.н.

Володимира Васильовича КОНОНЧУКА — 26.05.1969 р.н.

Юрія Вікторовича ГЛАДКОГО — 28.05.1965 р.н.

Олега Михайловича ІГНАТЮКА — 29.05.1966 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»