Вітання 22/2018

Вітання 22/2018







































































2 червня святкуватиме свій День народження Сергій Васильович ІВАНЧУК


ШАНОВНИЙ СЕРГІЙ ВАСИЛЬОВИЧ! Сьогодні Вам вдруге виповнилося 25. Ви — молоді, здорові і повні сил! Тому просто побажаємо Вам щасливо зустріти ще, як мінімум, парочку 25-річних ювілеїв, а час від ювілею до ювілею проживати на повну котушку: весело, з вогником, заряджаючи навколишній світ своєю енергією і оптимізмом!

Керувати людьми — непросте завдання, керувати нашим колективом — і зовсім непосильне. Але Ви — людина, яка зуміла своєю уважністю і чуйністю згуртувати нас, дала можливість відчути себе єдиною командою. Душевність і розуміння проблем співробітників вдало знайшли своє поєднання з професіоналізмом і стратегічним розумінням дійсності. Вітаємо Вас з 50-річчям і висловлюємо свою готовність підтримати Вас у будь-якому починанні і в наступні 50 років!


Колектив ФОП ІВАНЧУК С.В.



3 червня святкує свій ювілей Євгеній Миколайович ЧЕРНОУС


З Днем народження щиро вітаємо, щастя і здоров’я тобі бажаємо, хай сміється доля, як калина в лузі, нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай тебе щастя, як дощ, обливає, нехай тебе радість завжди зустрічає, нехай тебе любить, хто милий душі, цього бажаємо тобі від душі.


З повагою твоя любляча велика родина



4 червня — 15 років онучці — Катерині КОЗАК


Дорогенька наша Катя, з Днем народження тебе вітаємо, щастя й здоров’я тобі бажаємо. Хай сміється доля, як калина в лузі, нехай будуть поруч тільки добрі й вірні друзі. Хай злі люди тебе обминають, нехай тебе удача, як дощ, обливає, нехай тебе радість завжди зустрічає. Нехай тебе любить той, хто милий душі, цього ми бажаємо тобі від душі. Хай здійсняться всі твої бажання, тож прийми наші вітання.


З повагою дід Саша і баба Наташа



2 червня вітаємо з ювілеєм дорогу донечку та сестричку — Тетяну Валентинівну КОЛЕСНИК


Від щирого серця зичимо: де ступатимеш ти, — щоб троянди цвіли, щоб щаслива була твоя доля, щоб у щасті й добрі твої роки пройшли, щоб ніколи не знала ти горя.


З повагою твої батьки та сестра з сім’єю



2 червня вітаємо з ювілеєм кохану дружину, найкращу маму — Тетяну Валентинівну КОЛЕСНИК


Ти — моє щастя, моя опора і надія, в твоїх обіймах — сенс мого життя, твій погляд — біль солодкий в мріях, ти — сенс буття, чарівність забуття.

Для нас з Софією — найкраща ти у світі, мов квітка весняна цвітеш, наше життя, наш ранок, сонця схід багряний, із ювілеєм ми вітаємо тебе!

З Днем народження, кохана!


Люблячі чоловік Віталій та донька Софія



30 травня відсвяткувала ювілей найдорожча людина у світі — дружина, мама, бабуся і сестричка — Анастасія Миколаївна ГАРБОВСЬКА


Лагідна, рідненька, добра і проста, наша дорогенька, наша золота! Спасибі, матусю, що життя дарували, спасибі, матусю, що Ви нас плекали, спасибі, рідненька, за вічну турботу, за щире бажання добра нам усім. Хай серце ще довго у грудях палає, а руки, мов крила, внучат пригортають. Здоров’я міцного зичимо щиро, ласки — від Бога, від дітей — тепла на многії щасливі літа.


З любов’ю всі рідні



4 червня святкуватиме День народження Ніна Йосипівна КУЧИНСЬКА


Роки, наче птиці, летять, їх ніколи не вернеш назад, ніби вчора було вісімнадцять, а сьогодні — уже шістдесят. Дарма, що рік за роком проліта, що скроні Ваші вже сивіють, нехай же молодою залишається душа, і думи хай ніколи не старіють. Бажаємо Вам здоров’я міцного, юнацької сили, як в добрі часи, веселої пісні, дотепного жарту і щастя земного з води і роси. Хай сили помножаться втричі, здоров’я прибуде, як чиста роса, складаєм подяку, бо Ви того варті, нехай переможе молитва й краса. Хай доля шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг.


Вся наша дружна Родина



4 червня святкує свій ювілей прекрасна жінка, любляча мама і турботлива бабуся — Тамара Францівна БОЙКО


Сьогодні родина Вас щиро вітає, ми дякуємо Богу за те, що Ви є, хай лихо завжди стороною минає, а щедра зозуля 100 літ накує. Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, підтримку, невтомну роботу, Господь хай дарує здоров’я і силу, спасибі, рідненька, що Ви нас зростили. Ви у нас — найкраща!


З любов’ю діти та онуки



1 ЧЕРВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ


Шановні жителі Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо вас із Міжнародним днем захисту дітей!

Діти — наше майбутнє, наша радість і втіха, наш найцінніший скарб. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Тому прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості — постійно дбати про їх добробут і всебічний розвиток інтересів, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Намагаймося зігріти теплом і любов’ю кожне дитяче серце та об’єднаймо зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України!

Дорогі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми! Бажаємо вам, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!


Керівництво районної державної адміністрації


 

3 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА


Шановні працівники водогосподарського комплексу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята.

Своєю наполегливою працею ви на високому професійному рівні реалізуєте державну політику в сфері охорони, раціонального використання і відтворення водних ресурсів, розвитку меліорації земель, захисту населених пунктів від шкідливої дії води і ліквідації її наслідків. Переконані, що ваш високий професіоналізм і надалі буде запорукою ефективної роботи водогосподарського комплексу нашої держави.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, благополуччя, оптимізму, творчого натхнення, задля примноження слави та розквіту водогосподарської галузі України.


Керівництво районної державної адміністрації


 

3 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ МІСЦЕВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні працівники місцевої промисловості! Щиро вітаємо вас із вашим професійним святом!

Місцева промисловість — одна з найважливіших і соціально значущих галузей господарства. Адже саме ви активно сприяєте наповненню споживчого ринку товарами, збільшенню кількості робочих місць.

Із нагоди свята бажаємо вам здоров’я, щастя, добробуту, процвітання, щедрих професійних і життєвих успіхів та нових звершень в ім’я економічного зростання та добробуту нашого рідного краю.


Керівництво районної державної адміністрації


 

6 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА


Шановні працівники засобів масової інформації! Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем журналіста!

Журналістика є однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Журналісти — майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

Завдяки вам, шановні журналісти, мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашої держави. На вас покладена важлива місія — стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України.

У день вашого професійного свята від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, творчого натхнення та професійних успіхів!


Керівництво районної державної адміністрації


 

1 ЧЕРВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ


Щороку, у перший літній день, в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято — Міжнародний день захисту дітей.

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє — головний обов’язок батьків, суспільства та держави.

Щиро дякую всім, хто вкладає свою душу у виховання дітей. Слова особливої поваги — людям, які піклуються про діточок, котрі залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

Зичу нашим маленьким землякам здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства та сяючих посмішок! А батькам — батьківської мудрості та впевненості у завтрашньому дні!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

3 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ МІСЦЕВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ


Шановні виробники! Вітаю вас із Днем працівників місцевої промисловості! Сердечна вдячність вам за сумлінну працю, високу професійну майстерність, творчу наснагу, адже саме ви активно сприяєте наповненню споживчого ринку товарами та збільшенню кількості робочих місць.

Із нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, процвітання, щедрих професійних і життєвих успіхів та нових звершень в ім’я економічного зростання та добробуту нашого міста.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

3 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА


Шановні працівники водного господарства! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Своєю наполегливою працею ви реалізуєте державну політику в сфері охорони та раціонального використання і відтворення водних ресурсів, розвитку меліорації земель.

Зичу вам успіхів у відповідальній справі щодо збереження та оздоровлення навколишнього природного середовища! Щастя та добробуту вам і вашим родинам.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

6 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ЖУРНАЛІСТА


Шановні журналісти! У день професійного свята щиро вітаю вас із Днем журналіста.

Ваша праця — почесна й необхідна, адже сучасне суспільство неможливо уявити без нескінченного потоку інформації, без засобів її передачі, а головне — без професіоналізму тих, хто доносить її до читача, слухача, глядача.

Від усього серця зичу вам успіхів у творчому пошуку, цікавих тем, гострого пера, якісних матеріалів та суспільного визнання. Нехай фахова майстерність та наполегливість забезпечують творче зростання, а натхнення та удача ніколи не зраджують у підкоренні нових вершин на ниві журналістики!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Ганну Михайлівну МАРЧУК — 01.06.1929 р.н.

Анатолія Володимировича КЛЕЧКОВСЬКОГО — 01.06.1955 р.н.

Віру Степанівну ЄВТУШЕНКО — 03.06.1928 р.н.

Тетяну Іванівну ЛАПШОВУ — 03.06.1957 р.н.

Людмилу Карлівну ОПАНАСЮК — 04.06.1929 р.н.

Василя Прокоповича ГУСЄВА — 04.06.1950 р.н.

Зою Володимирівну ПІСАРЄВУ — 05.06.1931 р.н.

Наталію Андріївну ЧАПЛИГІНУ — 06.06.1924 р.н.

Каземиру Антонівну ПАВЛЕНКО — 06.06.1932 р.н.

Костянтина Силовича БОЙЧЕНКА — 07.06.1920 р.н.

Анастасію Данилівну КОЗИР — 07.06.1930 р.н.

Юрія Дмитровича РОМАНЧУКА — 04.06.1967 р.н.

Валерія Михайловича ВАСИЛЕНКА — 08.06.1960 р.н.

Павла Францевича БОЧКОВСЬКОГО — 08.06.1964 р.н.

Сергія Сергійовича ШЕВЧУКА — 12.06.1965 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»