Коротко...

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ПОСАДОВОЇ ОСОБИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ:
— завідувача сектору організації прийому громадян відділу загальної роботи, з питань контролю та прийому громадян Новоград-Волинської міської ради.
Основними вимогами до претендентів на посаду є: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та/або державній службі на керівних посадах не менш, як один рік, або на керівних посадах в іншій сфері не менш, як три роки, знання державної мови на рівні ділового спілкування та застосування.
Документи на конкурс приймаються упродовж 30 днів від дня опублікування оголошення. Місце прийому документів: Будинок рад (вул.Шевченка, 16, другий поверх, кабінети №31, 32). Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефонами: 5-20-52 та 5-21-41.
Відділ кадрів та архівної роботи міської ради

ДО УВАГИ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІВ!
Запрошуємо мешканців міста взяти участь в обговоренні проекту рішення виконавчого комітету міської ради про встановлення тарифів на послуги з миття населення дочірнім підприємством «Лазня» комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго».
Обговорення відбудеться 11.06.18 р., о 15:00, у конференц-залі міської ради (вул.Шевченка, 16, І поверх Будинку рад).
Управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради

НЕ ЗАБУДЬТЕ СПЛАТИТИ ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК!
Новоград-Волинська ОДПІ повідомляє всіх громадян-землекористувачів про необхідність сплати земельного податку.
Згідно з п.5 ст.287 Податкового кодексу України, земельний податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів із дня вручення податкового повідомлення-рішення.
У разі неотримання податкового повідомлення-рішення про сплату земельного податку, прохання зателефонувати за номером: (04141) 5-52-10, або завітати до податкової інспекції за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Ушакова 3, каб. №210.
Шановні громадяни! Заощаджуйте свої кошти та недопускайте нарахування штрафної санкції за невчасну сплату податків.
Інформація Новоград-Волинської ОДПІ