МІСЬКА ХУДОЖНЯ ШКОЛА

Створена у нашому місті у І989 році, школа пройшла двадцятирічний шлях розвитку та становлення. Восени цього року колектив та учні школи відзначатимуть ювілей — 20 років від дня її відкриття.
За роки існування у школі навчалося близько 1200 учнів, з яких 265 обрали своєю життєвою дорогою образотворче мистецтво.
У сучасному світі зростає попит на професії, пов’язані з умінням малювати — дизайнери, архітектори, модельєри, декоратори. Щоб здобути ці професії, необхідно закінчити художню школу.
За останні роки в процес навчально-виховної роботи школи активно впроваджуються нові форми: екскурсії до музеїв та картинних галерей, художніх виставок, творчі дні, пленери, майстер-класи найкращих художників міста, тому навчатися в художній школі стало набагато цікавіше.
Сьогодні у школі навчаються 120 учнів, працюють 7 викладачів: Копач Софія Миколаївна, Клічановська Ольга В’ячеславівна, Романюк Олена Олександрівна, Фадєєва Тетяна Андріївна, Фурман Віктор Васильович, Петко Олена Семенівна. Всі вони — справжні майстри своєї справи, досвідчені педагоги.
Л.СВІДЕРСЬКА, директор художньої школи