Вітання 25/2018

Вітання 25/2018



































































21 червня святкував свій ювілей найдорожча людина у світі, коханий чоловік та люблячий батько — Микола Дмитрович ГОРБАТЮК


Бажаєм здоров’я багато-багато,

Хай щастя і мир залишаються в хаті,

Хай горе обходить завжди стороною,

А радість приходить і ллється рікою.

Хай довго всміхається сонце і небо,

Хай Бог береже тебе, любий, весь час,

Та іншого щастя нам більше не треба,

Живи тільки, рідний, із нами й для нас.


З повагою дружина Ірина, син Дмитрик та донька Аріна



21 червня святкував свій ювілей Микола Дмитрович ГОРБАТЮК


Дозвольте Вас нам привітати,

Душею зичим не старіть,

Минулих днів не помічати,

А з кожним роком молодіть.

У радощах земних купайтесь,

Радійте доброті людей,

І, якщо можна, постарайтесь,

Зустріть столітній ювілей!


З повагою сім’ї Паламарчуків і Боровців



21 червня 70-річний ювілей відзначив ГОРБАТЮК Микола Дмитрович


Перший всенародно обраний Народний депутат незалежної України від Новоград-Волинщини. Щиро зичимо імениннику міцного здоров’я, сімейного благополуччя та довгих років життя.


З повагою редакція газети «Звягель»



19 июня — юбилей самого дорогого человека в мире, милой мамочки и бабушки — Галины Степановны ВЛАСЕНКО


Мамочка наша родная, эти нежные строки — тебе. Самой милой и самой красивой, самой доброй на этой земле. Знай, тебя считают дети лучшей мамою на свете. Мамулечка любимая, сегодня День рожденья твой, любви и счастья мы тебе желаем, чтоб охраняли внуки твой покой, несчастья обходили стороной, а вот удача, праздник и веселье всегда шагали рядышком с тобой.


С любовью дети, внуки, зять, невестка



25 червня зустрічає ювілей Оксана Миколаївна КОНДРАТЮК


Щоб ти завжди була щаслива, добро пізнала у житті, і щоб сміялися до тебе із неба зорі золоті. Щоб гріло сонечко ласкаво, щоб Бог тебе в опіці мав, і Ангел твій охоронитель з плеча твого щоб не злітав.


Мама, папа, сестри з сім’ями, діти, онуки



26 июня — 15 лет Богдану Александровичу ЦАЛ-ЦАЛКО


С Днём рожденья поздравляем мы тебя, наш крёстный сын, и от всей души желаем лучшим быть среди мужчин. Чтобы смелые идеи не иссякли никогда, и в руках твоих затеи разливались, как вода. Чтоб глаза твои сияли от семейного тепла, чтоб повсюду тебя ждали лишь успешные дела!


С любовью твои крёстные: Романюки Коля, Оля, Дашуля и Никита



Щиро дякуємо депутату міської ради ВОЙТОВИЧУ Андрію Васильовичу за самовіддану працю, за допомогу у вирішенні проблем, які виникають у жителів міста, зокрема у пенсіонерів. Бажаєм Вам здоров’я, підтримки і щасливої долі.


З повагою пенсіонерка — Василенко Надія Іванівна (дитина війни)


 

22 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ


Шановні земляки! 22 червня 1941 року розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу.

Найжорстокіші випробування і нелюдські страждання, колосальні жертви і скалічені долі — таке не стирається з історичної пам’яті.

Цей день уособлює героїзм, силу духу й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів.

Віддати данину пам’яті тим, хто не повернувся з війни, сивочолим ветеранам, які здолали фашизм, вдовам, дітям війни — наш священний обов’язок.

Тож, згадаймо в цей день у думках і молитвах кожного, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за перемогу у Другій світовій війні.

Ніхто не забутий, ніщо не забуто!


Керівництво районної державної адміністрації


 

23 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ


Шановні державні службовці! Щиро вітаємо вас із нагоди професійного свята.

Державна служба — це механізм забезпечення стабільності, надійності конституційного устрою та надання державному управлінню організованості, компетентності і професіоналізму. Від ефективного функціонування інституту державної служби, відповідальності кожного з державних службовців залежить успішність країни в цілому.

Кожен на своєму місці ви виступаєте єднальною ланкою між владою і народом, знаєте його біди та проблеми, шукаєте шляхи їх вирішення.

Сьогодні всі ми повинні об’єднати свої зусилля в єдиному прагненні забезпечити дотримання прав і свобод громадян, чесно і самовіддано служити українському народові.

Бажаємо вам міцного здоров’я, творчого натхнення і високої професійної майстерності. Нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян.


Керівництво районної державної адміністрації


 

24 ЧЕРВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ


Дорогі друзі! Щиро вітаємо вас із чудовим святом — Днем молоді.

Молодість — це найпрекрасніша пора. Це — час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього.

Шановна молодь, ви є окрасою, надією та рушійною силою нації, суспільства. Ваша енергія, талант, бажання діяти та творити вкрай необхідні нашій країні. Адже саме від вас залежить майбутнє не лише України, але й світу в цілому.

Тож, творіть, впевнено крокуйте до поставлених цілей, навчайтесь, переймаючи світовий досвід та зберігаючи власну самобутність. Будьте щирими та мудрими.


Керівництво районної державної адміністрації


 

28 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ


Щиро вітаємо всіх жителів та гостей Новоград-Волинського краю зі святом — Днем Конституції України!

28 червня Україна відзначає чергову річницю ухвалення Основного Закону держави, на якому будується весь суспільний устрій нашої країни. Конституція України є універсальним механізмом визначення і реалізації прав та свобод громадян, захисту їх життя, здоров’я, честі і гідності.

Сьогодні, втілюючи в життя положення Основного Закону, ми згуртовуємося навколо ідеї економічного та духовного відродження України, подолання усіх кризових явищ. Наша правова свідомість, наші юридичні знання, наше вміння і бажання керуватися у повсякденному житті нормами чинної Конституції — ось той реальний шлях до процвітання і прогресу українського суспільства.

Із нагоди Дня Конституції зичимо всім жителям району міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту. Нехай радість і злагода завжди панують у ваших родинах!

Зі святом! З Днем Конституції України!


Керівництво районної державної адміністрації


 

22 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ


Щороку, 22 червня, український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась у кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

У цей скорботний день віддаймо шану борцям за волю України періоду Другої світової війни та славним нащадкам відважних попередніх поколінь: учасникам АТО, добровольцям, волонтерам та всім небайдужим краянам за їх прагнення зберегти цілісність і суверенітет нашої держави.

Ми пам’ятаємо про тих, кого сьогодні немає поруч із нами. І щиро віримо, що зовсім скоро над усією Україною — єдиною і неподільною — злетить голуб миру! Добра і щастя всім живим, вічний спокій полеглим!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

23 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники державної служби! На вас покладено важливе завдання — забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави. Адже державний службовець — це професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого — несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві.

Міцного вам здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень, миру і злагоди вам та вашим родинам.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

24 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ МОЛОДІ


Шановні представники молодого покоління! Прийміть щирі вітання з Днем молоді.

Сучасні і освічені, ви — сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

Бажаю вам бути неупередженими, креативними, незалежними і вірити у власні сили, оскільки саме ці характеристики є складовими успіху молодої людини.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

28 ЧЕРВНЯ — ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ


Шановні новоград-волинці! 28 червня виповнюється двадцять другий рік відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави документ — Конституцію. Вона гарантувала кожному громадянину загальновизнані права та свободи, закріпивши ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу. І обов’язок кожного українця поважати її та беззаперечно дотримуватись конституційних норм.

У цей урочистий день бажаю усім наснаги, невичерпної енергії, оптимізму та нових звершень в ім’я процвітання України! Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності та становленню достатку в кожній сім’ї.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Івановича СТОЛЯРЕНКА — 24.06.1926 р.н.

Антоніну Фаустівну ДЯЧЕНКО — 25.06.1927 р.н.

Івана Купріяновича ПЕЛЕШКА — 26.06.1929 р.н.

Миколу Яновича ШЕВЧУКА — 26.06.1932 р.н.

Надію Іванівну ПАВЛОВСЬКУ — 27.06.1930 р.н.

Йосипа Михайловича ВЕНГЛОВСЬКОГО — 27.06.1933 р.н.

Анастасію Гнатівну ГУДЗЬ — 28.06.1930 р.н.

Людмилу Степанівну ГОНЧАРУК — 28.06.1932 р.н.

Василя Федоровича ПОМІНЧУКА — 28.06.1942 р.н.

Володимира Павловича СУРКОВА — 22.06.1958 р.н.

Петра Миколайовича КОСТЮКА — 22.06.1965 р.н.

Миколу Миколайовича ДЕЙНЕКУ — 23.06.1968 р.н.

Василя Прокоповича ГУСЄВА — 24.06.1950 р.н.

Володимира Леонтійовича АВРАМЧУКА — 27.06.1960 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»